NB I: Eldőlt, kapott-e licencet a három pótlásra kötelezett klub

A Magyar Labdarúgó Szövetség licencadó bizottsága másodfokon döntést hozott azon klubokról, amelyek első körben nem kaptak licencet.
Privacsek András 2019. május 8., szerda 18:54
A Magyar Labdarúgó Szövetség licencadó bizottsága másodfokon döntést hozott azon klubokról, amelyek első körben nem kaptak licencet.
Szerző: Privacsek András 2019. május 8., szerda 18:54

Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága április 24-i ülésén a Mezőkövesd és a Diósgyőr mellett a Szombathelyi Haladásnak sem adta meg a 2019/2020-as bajnoki szezonra szóló NB I-es klublicencet. Hiánypótlásra április 25-től május 3-ig, azaz múlt pénteken éjfélig volt lehetőségük a kluboknak. A vasiak a megadott határidőig be is adták az első fokon hiányzó dokumentumokat. A grémium pedig szerda délutáni ülésén már megadta az NB I-es licencet a szombathelyiek számára – a zöld-fehérek mellett másodszorra a Mezőkövesd és a Diósgyőr is megkapta a licencet - írja a haladas.hu.

A sereghajtó Haladás két fordulóval a bajnokság befejezése előtt öt pontra áll a bennmaradást jelentő tizedik helytől. Természetesen az NB I-es licenc a másodosztályra is érvényes.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Kozármisleny
Bor Dávid
Az NB II-es csapat bejelentette, hogy szerződtették a szabadon igazolható Bor Dávidot. A szélső legutóbb Békéscsabán játszott, de az NB I-ben is megfordult a Paksi FC-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz