Hangpróbát tartottak a szurkolók az új diósgyőri stadionban - videó

Második alkalommal szerveztek stadionbejárást a DVTK szurkolóinak az épülő arénában, a szerencsés harminc drukker pedig hangpróbát is tartott a lelátón.
Csakfoci Admin 2017. október 7., szombat 10:21
Második alkalommal szerveztek stadionbejárást a DVTK szurkolóinak az épülő arénában, a szerencsés harminc drukker pedig hangpróbát is tartott a lelátón.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. október 7., szombat 10:21

A nagy érdeklődésre való tekintettel szeptember 19. után szeptember 26-án újabb harminc diósgyőri szurkoló kaphatott betekintést az épülő új diósgyőri arénába - számol be az amigeleken.hu.

A szimpatizánsokat végigvezették a februárban átadandó létesítmény különböző részein, a szurkolók pedig az északi lelátón "hangpróbát" is tartottak.

Az építésvezető az érdeklődőknek elmondta, egy úgynevezett "kerengőnek" köszönhetően a stadion három lelátója körbejárható lesz, és kérdésre válaszolva elhangzott, normál, tehát nem süllyesztett kispadok lesznek az új stadionban.

A büfékben LED TV-k lesznek elhelyezve, a hazai szurkolók beléptetését 12 kapu segíti majd, ezek modernebb, de továbbra is forgóvillás kivitelben lesznek elhelyezve a bejáratoknál.

TOVÁBB: Futács vagy a korábbi Fradi-légiós érkezhet Diósgyőrbe – ez lehet az új stadion neve

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
PMFC
Vas Bence
A Pécs saját nevelésű, 17 éves középpályása, Vas Bence az idény végéig, kölcsönben Kozármislenyben folytatja pályafutását.
ETO FC Győr
Bacsa Patrik
A győriek közös megegyezéssel szerződést bontottak Bacsa Patrikkal, aki távozik Győrből.
Tovább az összes átigazoláshoz