Elítélték a DVTK-MOL Vidi meccsen beugró szurkolókat

Néhány nappal a szeptember 30-án lejátszott Diósgyőr-MOL Vidi FC bajnoki után a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség rendbontás vétsége miatt a Miskolci Járásbíróság elé állított két miskolci férfit, akik pénzbüntetéssel megúszták az esetet.
Csakfoci Admin 2018. október 8., hétfő 20:45
Néhány nappal a szeptember 30-án lejátszott Diósgyőr-MOL Vidi FC bajnoki után a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség rendbontás vétsége miatt a Miskolci Járásbíróság elé állított két miskolci férfit, akik pénzbüntetéssel megúszták az esetet.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. október 8., hétfő 20:45

A police.hu hétfő kora délutáni közleménye szerint a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozást folytatott azzal kapcsolatban, hogy a szeptember 30-án, az NB I 9. fordulójában megrendezett DVTK-MOL Vidi FC (0-1) bajnokin két férfi beugrott a pályára. Az ügyben kapcsolatban a Miskolci Rendőrkapitányság egy 35 éves és egy 39 éves helyi lakossal szemben folytatott büntetőeljárást, akiket néhány nappal a bűncselekmény elkövetését követően rendbontás vétsége miatt a Miskolci Járásbíróság elé állítottak.

Az ugyeszseg.hu tájékoztatása alapján a két személy a fent említett mérkőzésen a nézőtérről a nézőktől elzárt területre beugrott, továbbá egyikük a biztonsági őrök felszólítására sem volt hajlandó onnan távozni, a biztonsági őrökkel dulakodásba kezdett és egyiküket megrúgta.

Az esettel kapcsolatban megszólaltattuk a Diósgyőr sajtófőnökét, Demkó Norbertet, aki nem cáfolta a meccsen történteket.

Végtelenül sajnáljuk az esetet. A bíróság döntését elfogadjuk, és nagyon bízunk benne, hogy hasonló esemény a jövőben nem fordul majd elő – mondta a DVTK sajtófőnöke, Demkó Norbert a csakfoci.hu-nak.

A rendbontó férfiakkal szemben a Miskolci Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a szükséges iratokat az illetékes ügyészségnek továbbította, így a Miskolci Járásbíróság a vádlottakat az ügyészi indítvánnyal egyezően pénzbüntetésre ítélte.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz