A Diósgyőr gólvágója nagyon várta a felkészülést: "Hosszú volt a szünet, már unatkoztam"

Az NB I-ben hatodik helyen telelő DVTK is elkezdte a felkészülést 2018 tavaszára, Bódog Tamás vezetőedző szerint mindenki jókedvűen, reménykedve és erőtől duzzadva várja az évet.
Csakfoci Admin 2018. január 19., péntek 19:53
Az NB I-ben hatodik helyen telelő DVTK is elkezdte a felkészülést 2018 tavaszára, Bódog Tamás vezetőedző szerint mindenki jókedvűen, reménykedve és erőtől duzzadva várja az évet.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. január 19., péntek 19:53

A Diósgyőri VTK is megkezdte a téli alapozást, a vezetőedző és a játékosok is jókedvűen álltak munkába - derül ki az M4 Sport összeállításából.

"Nagyon vártam már a felkészülést, megmondom őszintén, nagyon hosszú volt, már unatkoztam kicsit a végén. Volt persze elfoglaltságom, meg kellett csinálnom a futóprogramot, de az utolsó hét már nagyon lassan telt" - fogalmazott a gárda gólvágója, Ugrai Roland az M4-nek.

Bódog Tamás vezetőedző is optimistán tekint a jövőbe.

"Mindenki elvégezte azt a munkát, amit kapott a téli pihenőre, úgyhogy jókedvűen, erőtől duzzadva és reményekkel telve várjuk a felkészülést és a tavaszi szezont - mondta Bódog. - Az új igazolások (Dusan Brkovic és Szerhij Sesztakov - a szerk.) emelik a színvonalat, ezzel erősödött a keret. Az idő majd eldönti, hogy jó döntés volt-e leigazolni őket, de az első napi benyomások alapján úgy vélem, segítségünkre lesznek majd.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Debrecen
Ramil Sheydayev
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
Tovább az összes átigazoláshoz