Diósgyőr: Bejelentették az első igazolást – az NB II-ből érkezik

A ballábas középpályás a nemrég véget érő másodosztályú kiírásban harmincöt mérkőzésen tizenegyszer volt eredményes, ez pedig élvonalbeli szerződést ért.
Nyikes Zoltán 2019. május 20., hétfő 18:00
A ballábas középpályás a nemrég véget érő másodosztályú kiírásban harmincöt mérkőzésen tizenegyszer volt eredményes, ez pedig élvonalbeli szerződést ért.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. május 20., hétfő 18:00

Hivatalos oldalán jelentette be a DVTK, hogy július 1-től a klub játékosa

a Vácról érkező Zsolnai Richárd, aki így a következő szezonra való felkészülést a szakmai stáb tervei szerint már Diósgyőrben kezdi meg

– írja a dvtk.eu.

Zsolnai Richárd Budapesten született, és a közeli Érden lett igazolt labdarúgó. Rövid időt töltött két budapesti utánpótlás-együttesben, majd 14 évesen Vácra igazolt, ahol 2013-ban bemutatkozott a felnőttcsapatban.

A 2014-2015-ös szezonban 27 NB III-as mérkőzésen 17-szer talált be az ellenfelek hálójába, így 19 évesen alaposan hozzájárult a Vác feljutásához. A ballábas középpályás az NB II-ben is folyamatosan kezdőként kapott szerepet, a múlt héten véget érő kiírásban 35 mérkőzésen 11-szer volt eredményes.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Nikolai Frederiksen
A Fradi egy évre kölcsönvette a Vitesse támadóját, és a zöld-fehér klub vételi opcióval is rendelkezik.
CD Lugo
Joan Carrillo
A korábban Fehérváron és Debrecenben is dolgozott Joan Carrillo veheti át a spanyol másodosztályban a bennmaradásért küzdő Lugo irányítását.
Nyíregyháza Spartacus
Vass Ádám
A csakfoci.hu információi szerint a Gyirmótról távozó, 11-szeres válogatott Vass Ádám Nyíregyházán folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz