Diósgyőr: 15 percnyi játék elég volt, hogy hetekre eltiltsák a légióst

A Budafok ellen, becserélése után mindössze 15 perccel kiállított DVTK-légiós, Diego Zivulic három meccsen nem játszhat az NB I-ben.
Dudás Gábor 2021. február 2., kedd 17:46
A Budafok ellen, becserélése után mindössze 15 perccel kiállított DVTK-légiós, Diego Zivulic három meccsen nem játszhat az NB I-ben.
Szerző: Dudás Gábor 2021. február 2., kedd 17:46

Ahogy arról beszámoltunk, nagyjából 15 percet töltött a pályán Diego Zivulic, a Diósgyőr horvát játékosa a Budafok elleni, vasárnapi bajnoki mérkőzésen.

A miskolciak egyik téli igazolása a 68. percben lépett pályára a hazaiak vezető gólját szerző - és ugyancsak friss igazolás - David Vanecek helyére, de a 83. percben már véget is ért számára a találkozó, Bognár Tamás játékvezető ugyanis piros lapot adott neki, miután egy szögletnél odaütött Kovács Dávidnak.

Az emberelőnyt végül ki is használta a Budafok, amely a 96. percben egyenlített Kulcsár Kornél szabadrúgás-góljával.

Zivulic - aki az első két NB I-es meccsén egy-egy sárgát gyűjtött be - hosszú pihenőre is kényszerül hétvégi villám-fellépése eredményeként,

az MLSZ Fegyelmi Bizottságának KEDDI ÜLÉSÉN ugyanis 3 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Így a légiós a Puskás Akadémia, a Kisvárda és az Újpest ellen sem állhat nehéz helyzetben lévő és sereghajtó csapata rendelkezésére az OTP Bank Ligában.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz