"Begyújtottak" Diósgyőrben: Csak most tesztelik élesben az új stadion egyik legfontosabb részét

Így próbálják meg tökéletesre varázsolni a gyepet a DVTK-nál a februári rajtra: a diósgyőriek már január elején bekapcsolták az eddig élesben még nem használt pályafűtést.
Dudás Gábor 2019. január 4., péntek 17:30
Így próbálják meg tökéletesre varázsolni a gyepet a DVTK-nál a februári rajtra: a diósgyőriek már január elején bekapcsolták az eddig élesben még nem használt pályafűtést.
Szerző: Dudás Gábor 2019. január 4., péntek 17:30

Február 2-án a Mezőkövesd Zsóry FC elleni hazai bajnokival folytatódik a Diósgyőri VTK számára az NB I-es szereplés, a miskolci csapatnál pedig mindent megtesznek annak érdekében, hogy az időjárási körülményeket is figyelembe véve a lehető legtökéletesebb pályán játszanak a felek.

A dvtk.eu beszámolója szerint a novemberi ötnapos tesztidőszak után január második napjától már rendeltetésének megfelelően működik a tavaly tavasszal átadott stadion pályafűtése, amelyet most tesztelnek tulajdonképpen először "élesben".

Az új DVTK Stadion átadására tavasszal került sor, ez az első tele az épületnek és a pályának, valamint – mivel véglegesen csak pár hete lett a DVTK a stadion üzemeltetője – ez az első tele az üzemeltetéssel foglalkozó munkatársaimnak is – nyilatkozta Erdélyi Zsolt, a DVTK létesítményvezetője a klubhonlapnak. – Novemberben, az MTK elleni mérkőzés előtt öt napon keresztül teszteltük a pályafűtést, a problémákat jeleztük a kivitelezőnek, volt, amit sikerült kijavítani, de vannak olyan részek (többek között az öntözőrendszer), amelyeknek a javítására csak tavasszal kerülhet majd sor. Mindezzel együtt nem láttuk alapvető akadályát annak, hogy az év második napjától már élesben is bekapcsoljuk a rendszert - tette hozzá.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Fortune Bassey
Cseh sajtóhírek szerint norvég vagy georgiai csapatba kerülhet Fortune Bassey, a Ferencváros 24 éves támadója.
Debreceni VSC
Szécsi Márk
Az NB I-ben szereplő Debreceni VSC 2025-ig meghosszabbította Szécsi Márk szerződését.
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz