A Diósgyőr távolodik az NB I-től, Vukmir szégyelli magát: "Elfogadhatatlan, hogy nem mindegyik játékos érezte át"

A DVTK szakvezetője szerint az alkázat és a küzdeni tudás is hiányzott csapatából a Budaörs elleni vereség alkalmával. Hasonlókat gondolt a diósgyőriekről az ellenfél edzője is.
Dudás Gábor 2022. május 1., vasárnap 21:42
A DVTK szakvezetője szerint az alkázat és a küzdeni tudás is hiányzott csapatából a Budaörs elleni vereség alkalmával. Hasonlókat gondolt a diósgyőriekről az ellenfél edzője is.
Szerző: Dudás Gábor 2022. május 1., vasárnap 21:42

Mint arról beszámoltunk, a DVTK egyre nagyobb bajba kerül a feljutás szempontjából, hiszen nem elég, hogy nagy meglepetésre kikapott a kiesés ellen küzdő Budaörstől, de a Kecskemét közben három ponttal meglógott a második helyen dorogi sikerével. Az egyik feljutó hely pedig már el is kelt, a Vasas négy év után újra élvonalbeli csapatnak mondhatja magát.

A diósgyőriek szakvezetője, a pár hete még Szegeden dolgozó Dragan Vukmir csalódottan értékelte a vasárnap látottakat.

Nagyon sajnálom a mai mérkőzést és szégyellem magam! Nem láttam az alázatot, nem láttam a küzdeni akarást... Elfogadhatatlan, hogy nem mindegyik játékos érezte át, mennyire fontos ez a nap a klubnak a feljutás szempontjából. Még három mérkőzés maradt hátra a bajnokságból, próbáljuk mind a három mérkőzést megnyerni, de már nem csak rajtunk múlik a feljutás

- fogalmazott a borsodiak szakvezetője.

Akinek a szavait megerősíti az is, amit a budaörsieket irányító Toldi Gábor nyilatkozott:

- Úgy éreztem, sokkal harcosabbak voltunk, mint az ellenfél, helyenként még jól is játszottunk, persze ragyogó játék nem alakult ki egyik oldalt sem. Megragadtuk az alkalmat, és ma jobbak voltunk, mert jobban akartunk...

A teljes mérkőzés felvétele itt:

Az NB II állása:

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Szoboszlai-pótlás?
A Hoffenheimtől az osztrák Christoph Baumgartner, a Lens csapatától a belga válogatott Lois Openda érkezhet.
Vasas
Iyinbor Patrick
A Vasas bejelentette, hogy Iyinbor Patrick kölcsönszerződése lejártával visszatér a Ferencvároshoz és eldőlt az is, hogy a következő szezonban nem az angyalföldieknél folytatja karrierjét.
ZTE
Ricardo Moniz
Hivatalossá váltak az elmúlt napok sajtóhírei: a ZTE-től az előző szezon végén távozó vezetőedzőt kinevezte a horvát élvonalbeli Slaven Belupo.
Tovább az összes átigazoláshoz