Három év után Izraelben folytatja a Diósgyőr válogatottja - hivatalos

Az izraeli élvonalbeli hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette Florent Hasanit, a Diósgyőr koszovói válogatott középpályását.
Csakfoci Admin 2021. február 10., szerda 18:39
Az izraeli élvonalbeli hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette Florent Hasanit, a Diósgyőr koszovói válogatott középpályását.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. február 10., szerda 18:39

Amint arról korábban izraeli sajtóhírekre hivatkozva beszámoltunk, szerda délután hivatalossá vált: Florent Hasani, a Diósgyőr koszovói válogatott szélsője az izraeli élvonalban 9. helyen álló Hapoel Kfar Saba csapatában folytatja pályafutását.

Lapértesülések szerint fél plusz egy éves szerződést írt alá új klubjánál.

A 23 éves támadó három év alatt 91 bajnoki mérkőzésen viselte a DVTK címeres mezét és 10 gól fűződik a nevéhez. 2019 szeptemberében diósgyőri játékosként mutatkozhatott be a koszovói felnőtt labdarúgó-válogatottban, amelyben azóta 8 alkalommal lépett pályára.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz