Brutális sérülés Lipcseiék meccsén: 2 játékos összefejelt, mentő vitte el a középpályást - videó

Nem kezdődött jól a Soroksár számára a Dorog elleni NB II-es mérkőzés. Már az elején összefejelt két hazai játékos, az egyik a kórházban kötött ki.
Privacsek András 2021. szeptember 29., szerda 18:10
Nem kezdődött jól a Soroksár számára a Dorog elleni NB II-es mérkőzés. Már az elején összefejelt két hazai játékos, az egyik a kórházban kötött ki.
Szerző: Privacsek András 2021. szeptember 29., szerda 18:10

A 3. percben Csernik Kornél összefejelt a csapattársával, hatalmas csattanás hallatszott, és azonnal látható volt, hogy nagy a baj, úgy tűnt, rövid időre az eszméletét is elveszítette.

Az orvosi stáb gyorsan ellátta a hazaiak középpályását, aki szerencsére a saját lábán ült fel a hordágyra, majd mentőautóba rakták és kórházba szállították kivizsgálásra. Nagy valószínűség szerint agyrázkódást szenvedett a Soroksár játékosa.

Csernik Kornélnak mielőbbi jobbulást kívánunk!

A Soroksár végül 2-1-re elveszítette a Dorog elleni mérkőzést.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Kisvárda
Danijel Petkovic
A Várdáról távozó montenegrói válogatott kapus, Danijel Petkovic a KL-selejtezőben érdekelt, igaz, közben lett sereghajtó Liepajánál folytatja karrierjét.
MTK/Fehérvár
Kovács Mátyás
A kék-fehérek 20 éves támadója szerződést hosszabbított klubjával, de egy évre a Vidihez került kölcsönben. A fehérváriaknak nem lesz opciójuk a végleges megvételére.
Tovább az összes átigazoláshoz