Brutális mélyrepülésben az egy éve még NB I-es klub: Megfeleznék a játékosok fizetését

Egészen hihetetlen pályát írt le a Kaposvár az elmúlt években. Az NB III-ból villámgyorsan az élvonalba jutó csapat most visszazuhant a harmadosztályba. Drasztikusan csökkentenék a játékosok bérét.
Privacsek András 2021. május 19., szerda 18:16
Egészen hihetetlen pályát írt le a Kaposvár az elmúlt években. Az NB III-ból villámgyorsan az élvonalba jutó csapat most visszazuhant a harmadosztályba. Drasztikusan csökkentenék a játékosok bérét.
Szerző: Privacsek András 2021. május 19., szerda 18:16

A Kaposvár egy rendkívül viszontagságos szezon után végül kiesett az NB II-ből is, amit a vezetők nem hagynának következmények nélkül. Honlapunk információi szerint megfeleznék a játékosok bérét, akik mindezt természetesen nem szeretnék, így nyáron akár több távozója is lehet a csapatnak. Egyelőre tehát erősen kérdéses, milyen kerettel vághat neki a somogyi gárda a harmadosztályú bajnokságnak.

Egy éve még az NB I-ben szerepelt a Waltner Róbert vezette Kaposvár. A fiatal edző nem kis bravúrt végrehajtva, három év alatt a harmadosztályból az élvonalba repítette a Rákóczit. Azóta viszont újra NB III-as lett az együttes. Waltner szezon közben távozott a klubtól, majd érkezett Várhidi Péter, de tavaszra rendkívül nehéz helyzetbe került a csapat, így a korábbi szövetségi kapitány is elhagyta a klubot.

A Kaposvár az utolsó nyolc bajnoki mérkőzését elveszítette az NB II-ben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott.. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Ruch Chorzów
Novothny Soma
A lengyel bajnokságban szereplő Ruch Chorzówban folytatja pályafutását Novothny Soma, akivel múlt csütörtökön közös megegyezéssel bontott szerződést az NB II-ben szereplő Vasas.
Tovább az összes átigazoláshoz