Brutális belépő és sérülés Győrben: Egy évet is kihagyhat az ETO támadója - videó

A szerdai ETO-Nyíregyháza bajnoki hajrájában olyan súlyosan megsérült a hazaiak támadója, Szimcso Viktor, hogy az egész idényt kihagyhatja.
Dudás Gábor 2019. szeptember 19., csütörtök 8:33
A szerdai ETO-Nyíregyháza bajnoki hajrájában olyan súlyosan megsérült a hazaiak támadója, Szimcso Viktor, hogy az egész idényt kihagyhatja.
Szerző: Dudás Gábor 2019. szeptember 19., csütörtök 8:33

3-1-re győzött az ETO FC Győr a Nyíregyháza elleni szerdai bajnokin, így továbbra is vezeti a Merkantil Bank NB II tabelláját. A győriek örömét azonban egy nagyon csúnya jelenet és egy súlyos sérülés alaposan elronthatta.

A találkozó 93. percében Gulyás Máté, a Szpari rutinos középpályása azonnali piros lapot kapott, amikor beleszállt a győriek 21 éves támadójába, a labdát épp eltoló Szimcso Viktorba. A fiatal játékost végül a mentőnek kellett elvinnie az ETO Parkból, mivel olyan súlyos keresztszalag-szakadást szenvedett, hogy 8-12 hónap kihagyás várhat majd rá.

"Érthetetlen és durva szabálytalanság, nincsenek rá szavak" - fogalmaz az ETO Facebook-oldala, amely a videót is közzétette az esetről.

Szimcso alapembernek tekinthető a zöld-fehéreknél, az idei szezonban mind a 9 NB II-es bajnokin a pályán volt (7-szer csereként) és a Nyíregyháza ellen szerzett góljával együtt 3-szor volt eredményes.

Olvastad már?
"Most ugassatok!": Így szólt ki a Győrben súlyos sérülést okozó játékos – a botrány részletei
A balhés jelentekkel és súlyos sérüléssel is tarkított összecsapás után a csakfoci.hu-nak nyilatkoztak a szereplők közül többen is az ETO és a Nyíregyháza bajnokiját követően.
Elolvasom

A Nyíregyháza reakciója - Gulyás bocsánatot kért

A Szpari később közleményben jelezte, hogy

Gulyás Máté még aznap este telefonon elnézést kért a súlyosan megsérült Szimcsotól.

- Ezek a jelenetek nem a futballpályára valók, ebben egyetértettünk az ETO ügyvezetőjével, akivel ma megbeszéltük a történteket. A két klub között eddig jó volt a kapcsolat, és szeretnénk ha ez a jövőben is így maradna. Mind a játékosokat, mind a vezetőket érik provokáló megjegyzések a találkozókon, de ezekre nem szabad így reagálni. Várjuk a szövetség döntését a kiállítások ügyében, és egyúttal belső vizsgálatot is indítunk a történtek miatt – mondta Kozák Attila, a Nyíregyháza ügyvezetője.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz