Pénteken kizárhatják a Balmazt az NB II-ből – 19 csapattal folytatódhat a bajnokság

Információink szerint az MLSZ Fegyelmi Bizottsága pénteki ülésén tárgyalja a licenc nélküli NB II-es Balmazújváros ügyét.
Privacsek András 2019. augusztus 15., csütörtök 12:46
Információink szerint az MLSZ Fegyelmi Bizottsága pénteki ülésén tárgyalja a licenc nélküli NB II-es Balmazújváros ügyét.
Szerző: Privacsek András 2019. augusztus 15., csütörtök 12:46

Honlapunk úgy tudja, hogy a pénteken összeülő Fegyelmi Bizottság kizárhatja a Balmazújvárost az NB II-ből. Mint ismert, az MLSZ július végén megvonta az anyagi gondokkal küzdő Balmazújváros NB II-es licencét, mivel a klub nem tudta határidőn belül végrehajtani a kft. tőkepótlását. Augusztus elején a másodfokon eljáró Fellebbviteli Licencadó Bizottság helyben hagyta az MLSZ elsőfokú döntését.

A két éve még az NB I-ben szereplő csapatnak tehát nincs érvényes licence a másodosztályra, és bár az első három fordulóban pályára lépett, most vasárnap erre már aligha kerülhet sor kizárás esetén, azzal szemben ugyanis egy esetleges fellebbezésnek sincs halasztó hatálya.

A balmaziak egy siófoki 0-0-val kezdték a szezont, majd 2-1-re kikaptak a Szolnoktól és a Szegedtől.

Amennyiben megvalósul a kizárás, úgy a Balmazújváros eddigi eredményeit törlik és 19 csapat folytatja az NB II-es bajnoki szezont.

Olvastad már?
A másodfokon is elkaszált Balmazújváros: "Minket az MLSZ tett tönkre" – közleményt adtak ki
Az NB II-es - jelenleg licenc nélküli - Balmazújváros rövid, de annál is inkább kemény hangvételű közleményben ment neki az MLSZ-nek, miután a szövetség másodfokon is elutasította a csapat fellebbezését.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Távozik az edző
A ciprusi élvonalbeli Anortoszisz a hivatalos oldalán jelentette be, hogy négy év után távozik Nagy Zoltán kapusedző, aki még játékosként is lehúzott négy szezont a klubnál.
Ferencváros
Két támadóról is írnak
Továbbra is tart az alkufolyamat a Crvena Zvezdával Pesic ügyében, míg Koszovóban arról írnak, hogy a bajnokság gólkirályát szemelte ki a Fradi.
DVSC
Marko Milosevic
Egy évvel meghosszabbította Marko Milosevic szerződését a DVSC - írja a Loki hivatalos oldala. A kapus tavasszal érkezett a Lokihoz, 5 bajnoki találkozón védett.
Tovább az összes átigazoláshoz