Balhéval zárult az NB II: Szóváltás után kis híján tettlegesség, meccsekre tiltották el a Fradi-játékost is – videó

Három mérkőzésre szóló eltiltást kapott Szerető Krisztofer, a Soroksár szélsője, miután kiállították a Pécs elleni NB II-es bajnoki utolsó, 38. fordulójában.
Csakfoci Admin 2021. május 19., szerda 12:55
Három mérkőzésre szóló eltiltást kapott Szerető Krisztofer, a Soroksár szélsője, miután kiállították a Pécs elleni NB II-es bajnoki utolsó, 38. fordulójában.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. május 19., szerda 12:55

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága keddi ülésén tárgyalta a múlt hétvégi NB II és NB III-as forduló rá vonatkozó ügyeit. Ami az NB II-t illeti: a nemrég véget ért szezonban a Ferencvárostól kölcsönben a Soroksárnál szereplő Szerető Krisztofer három mérkőzésről biztosan hiányozni fog, miután a Pécs elleni szezonzáró bajnokin kiállította Gaál Ákos játékvezető.

A bama.hu beszámolója szerint a vasárnap délután megrendezett mérkőzés 38. percében pattanásig feszültek az idegek, így kerülhetett sor Szerető és Preklet között egy összetűzésre, amikor utóbbi egy szögletet megelőzően a földre került.

A szóváltás viszont majdnem tettlegességig fajult, így mindkét labdarúgó mehetett zuhanyozni.

További fegyelmi határozatok

NB II

Preklet Csaba (Pécs) 3, Szerető Krisztofer (Soroksár) 3 és Kovács Olivér (Szolnok) 2 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnokimérkőzésre szóló eltiltást kapott.

NB III

Bányai Péter (Rákosmente) 2 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnokimérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

Olvastad már?
Megvan, ki veheti át a Vasas álmait végleg kettétörő edző helyét az NB II-es csapatnál
Úgy tudjuk, hogy Nyíregyházán az utolsó három fordulóra beugró Huszák Géza után nagy valószínűséggel Feczkó Tamás korábbi segítője ülhet le a kispadra.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz