Balhé az NB II-ben: Ezért rúghatták ki az ETO játékosát

A csakfoci.hu információi szerint az NB II-ben szereplő ETO FC Győr középpályása, Marko Vukasovic heves szóváltásba keveredett a Budafok elleni mérkőzés után az ellenfél edzőjével, Csizmadia Csabával, s kettejük között a Rába-partiak trénere, Boér Gábor tett rendet.
Csakfoci Admin 2019. november 19., kedd 15:54
A csakfoci.hu információi szerint az NB II-ben szereplő ETO FC Győr középpályása, Marko Vukasovic heves szóváltásba keveredett a Budafok elleni mérkőzés után az ellenfél edzőjével, Csizmadia Csabával, s kettejük között a Rába-partiak trénere, Boér Gábor tett rendet.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 19., kedd 15:54

Kedden délelőtt az NB II-ben hetedik helyen álló ETO FC Győr rövid közleményben számolt be arról, hogy szerződést bontott a csapat 29 éves montenegrói-magyar középpályásával, Marko Vukasoviccsal. A Rába-partiak az ügy hátteréről nem adtak bővebb tájékoztatást.

A csakfoci.hu információi szerint a november 3-i ETO FC Győr-Budafok bajnoki után a vendégek edzője, Csizmadia Csaba egy barátjával és a családjával a stadion büféjében tartózkodott, csendben beszélgettek egymással.

A győriek szempontjából vereséggel végződő mérkőzés után két játékosuk, Marko Vukasovic és Gengeliczki Gergő odament az asztalnál lévő társasághoz, felelősségre vonták őket, miért nem máshol ünnepelnek és felszólították őket, távozzanak a helyiségből. A budafokiak trénere közölte velük, szó sincs ünneplésről és nem szándékoznak máshova menni.

Úgy tudjuk, a történtek után a felek között heves szóváltás alakult ki, a vita egyre hangosabb lett, majd Csizmadia kislánya elkezdett sírni, mire a győriek szakmai stábja felfigyelt.

A hangzavarra időközben megérkezett a győriek edzője, Boér Gábor és közbelépett, a két labdarúgóját távozásra szólította fel, és személyesen kért elnézést Csizmadiától.

Értesüléseink szerint az ETO vezetősége első körben azonnal felmentette a munkavégzés alól Vukasovicsot, a felek közös megegyezéssel szerződést bontottak volna, de ezt a futballista nem fogadta el. Végül fegyelmi okokra hivatkozva november 15-én azonnali hatállyal szerződést bontottak a csapatkapitánnyal, aki a tavaly nyáron három évre írt alá az ETO-hoz és idén 12 meccsen lépett pályára.

Kerestük az ETO ügyvezetőjét, Soós Imrét, de nem kívánt az ügyben nyilatkozni.

Vukasovic magyarországi pályafutása során megfordult Kecskeméten és a Vasasban is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz