Az NB II-es csapat bejelentést tett új szakmai igazgatójáról

Balogh Pál szakmai igazgató, valamint Antal Gábor asszisztensedző távozik, előbbi pozíciót ifjabb Bene Ferenc tölti be a jövőben Dorogon.
Budai László 2022. június 2., csütörtök 15:18
Balogh Pál szakmai igazgató, valamint Antal Gábor asszisztensedző távozik, előbbi pozíciót ifjabb Bene Ferenc tölti be a jövőben Dorogon.
Szerző: Budai László 2022. június 2., csütörtök 15:18

Az NB II-ben szereplő Dorog hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 2020 őszétől a szakmai stábot erősítő Balogh Pál szakmai igazgató, valamint Antal Gábor asszisztensedző lejáró szerződését nem hosszabbítja meg a vezetőség, így mindkét szakember távozik a klubtól.

Egyúttal azt is hivatalossá tették, hogy a Dorogi FC vezetősége megállapodott ifj. Bene Ferenccel, aki szakmai igazgatóként segíti a dorogiakat a továbbiakban.

A 43 éves, UEFA PRO licence-szel rendelkező szakember az 1998-1999-as szezonban játékosként, majd a 2016-2017-es évadban sportigazgatóként dolgozott a Dorogi FC-nél, ezt követően a Nyíregyháza Spartacus FC-nél, a Vasas FC-nél és a magyar U18-as válogatottnál szövetségi edzőként tevékenykedett. 2021 decemberéig a női NB I-ben szereplő Astra Hungary FC edzője volt, jelenleg az UTE U15-ös csapatának munkáját is segíti.

A Dorog az előző szezonban a 17., még utolsóként bennmaradó helyet szerezte meg a másodosztályban.

Olvastad már?
Aczél távozik a veretlen bajnokcsapattól - már megvan az új klubja
Honlapunk úgy tudja, hogy Aczél Zoltán az NB II-be feljutó csapattól az NB III-ba kieső együtteshez szerződik.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz