Az NB II-ben is megtörtént az első edzőváltás, már megvan az utód is - hivatalos

Szanyó Károllyal nyolc fordulót követően bontottak szerződést a még nyeretlen Csákvárnál.
Budai László 2017. szeptember 12., kedd 10:28
Szanyó Károllyal nyolc fordulót követően bontottak szerződést a még nyeretlen Csákvárnál.
Szerző: Budai László 2017. szeptember 12., kedd 10:28

Tegnap éjszakába nyúló megbeszélés végén a klub közös megegyezéssel szerződést bontott Szanyó Károly vezetőedzővel - jelentette be a Csákvár hivatalos honlapján.

Bár szakmailag és emberileg sem volt semmi gondunk Szanyó Károllyal, az eredmények olyannyira nem jöttek, hogy kénytelenek voltunk a szerződésbontás mellett dönteni. A mai edzés előtt tájékoztattuk a játékosokat a történtekről, és bemutattuk új szakvezetőnket, Szijjártó Istvánt

- mondta Bertalan Zsolt ügyvezető az aqvitalfc.hu-n. Az új vezetőedző munkáját továbbra is Somogyi Krisztián és Szűcs Lajos segíti.

Szanyó Károly tavaly a Kozármislenyt irányította, ám az együttessel búcsúzott a másodosztálytól, majd nyáron Csákvárra igazolt. Csapatával nyolc forduló után még nyeretlen volt, háromszor ikszelt, ötször kikapott - a Csákvár három pontjával az utolsó helyen szerénykedik.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz