Az NB II-be igazol a Diósgyőr, a Haladás és a ZTE korábbi középpályása

A csakfoci.hu információi szerint az NB II-ben szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál folytatja pályafutását a Diósgyőr, a Haladás és a ZTE korábbi 35 éves szerb-magyar kettős állampolgárságú középpályása, Miroslav Grumic.
Csakfoci Admin 2020. január 11., szombat 12:31
A csakfoci.hu információi szerint az NB II-ben szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál folytatja pályafutását a Diósgyőr, a Haladás és a ZTE korábbi 35 éves szerb-magyar kettős állampolgárságú középpályása, Miroslav Grumic.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. január 11., szombat 12:31

Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy pénteken az élvonalbeli ZTE FC közös megegyezéssel szerződést bontott Miroslav Grumiccsal, aki egy év után távozott a zalaegerszegiektől, így szabadon igazolhatóvá vált.

A csakfoci.hu információi szerint a szerb-magyar kettős állampolgárságú középpályás az NB II-ben 13. helyen telelő Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál folytathatja pályafutását.

Értesüléseink szerint a rutinos játékos mindenben megegyezett leendő csapatával, és a napokban utánuk utazik az antalyai edzőtáborba.

Grumic a magyar bajnokságban a Kaposvár színeiben mutatkozott be, majd Pécsett és Diósgyőrött is megfordult. 2016-ban a Kisvárda szerződtette, valamint a Kozármisleny színeiben is játszott. 2017-ben a Szombathelyi Haladáshoz igazolt, ahol 27 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, míg egy évvel ezelőtt került a ZTE-hez, ahol 2019 tavaszán 15 bajnokin pályára lépve, két gólt szerezve segítette a zalaiakat a feljutás kiharcolásában.

Grumic az idei szezonban háromszor kezdőként, hatszor csereként kapott lehetőséget a bajnokságban, a Magyar Kupában három meccsen játszott, egy gólt rúgott.

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz