Az ETO-hoz igazolt az NB I-es csapat házi gólkirálya

Az NB II-ben szereplő ETO FC Győrben folytatja pályafutását a Kisvárda házi gólkirálya, Horváth Zoltán. A 29 éves támadó mellett két új játékos is a Rába-partiakhoz igazol.
Csakfoci Admin 2019. június 17., hétfő 11:37
Az NB II-ben szereplő ETO FC Győrben folytatja pályafutását a Kisvárda házi gólkirálya, Horváth Zoltán. A 29 éves támadó mellett két új játékos is a Rába-partiakhoz igazol.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 17., hétfő 11:37

Az NB II-ben szereplő ETO FC Győr alaposan megerősíti keretét a következő évadra.

A Kisalföld értesülései szerint két játékos érkezik a védelembe a Rába-partiakhoz: a 31 éves Vári Barnabás, aki az előző idényben a Kisvárdát erősítette - 31 tétmeccsen játszott és három gólt szerzett az élvonalban -, illetve hasonlóan első osztályú múlttal rendelkező 29 éves Dvorschák Gábor, aki a mögöttünk hagyott szezont a Soroksárnál töltötte. Pályafutása során megfordult az Újpestnél, a Haladásnál és a Mezőkövesdnél, tavaly pedig a Soroksár csapatában játszott.

Az ETO harmadik nyári szerzeménye, Horváth Zoltán, aki nem hosszabbította meg a szerződését a Kisvárdánál, és a 2018-2019-es kiírásban kilenc góllal a szabolcsiak legeredményesebb játékosa volt.

Még két igazolás

A Kisalföld hozzáteszi, győriek a középpályán is erősítenek: a dunaszerdahelyi Domonokos Kristóf és a békéscsabai Gránicz Patrik is az ETO-nál folytatja pályafutását.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz