Ájulás, koponya-CT, összevarrt száj: A meccsről vitték kórházba a Szpari játékosát

Ijesztő jelenet és sérülés miatt kellett mentővel elszállítani a Kazincbarcika-Nyíregyháza mérkőzésről a vendégek játékosát, Hornyák Marcellt vasárnap.
Dudás Gábor 2018. december 9., vasárnap 19:52
Ijesztő jelenet és sérülés miatt kellett mentővel elszállítani a Kazincbarcika-Nyíregyháza mérkőzésről a vendégek játékosát, Hornyák Marcellt vasárnap.
Szerző: Dudás Gábor 2018. december 9., vasárnap 19:52

1-1-re állt a Kazincbarcika-Nyíregyháza NB II-es bajnoki a második félidőben, amikor a vendégek játékosa, Hornyák Marcell és Raul-Ioan Palmes összecsúsztak. Azonnal látszott, hogy nagy a baj, a barcikai játékos nagyot kiáltva a hátához kapott, Hornyák pedig a földön maradt mozdulatlanul.

A pálya széléről gyorsan érkezett a segítség, és a mentők azonnal nyakrögzítőt raktak a Szpari labdarúgójára. Hordágyon szállították le a pályáról, majd az ózdi kórházba vitték - írja a nyiregyhazaspartacus.hu.

- Nem emlékszik az esetre Marci, egy pillanatra az eszméletét is elveszítette. A kórházban koponya CT-t csináltak, és szerencsére nem találtak elváltozást, viszont nagyon fáj a feje az agyrázkódás következtében. A szája is megsérült, kívül és belül is össze kellett ölteni. Szerencsére már jobban van, de megfigyelés alatt tartják, így nem engedték haza - mondta Tanyi Attila, a Nyíregyháza masszőre, aki a labdarúgóval tartott a kórházba.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz