Aczél távozik a veretlen bajnokcsapattól - már megvan az új klubja

Honlapunk úgy tudja, hogy Aczél Zoltán az NB II-be feljutó csapattól az NB III-ba kieső együtteshez szerződik.
Privacsek András 2022. június 2., csütörtök 10:57
Honlapunk úgy tudja, hogy Aczél Zoltán az NB II-be feljutó csapattól az NB III-ba kieső együtteshez szerződik.
Szerző: Privacsek András 2022. június 2., csütörtök 10:57

A csakfoci.hu értesülései szerint az NB III-ba kiesett III. Kerületi TVE máris megtalálta Pintér Attila utódját, aki Aczél Zoltán lehet. Aczél kinevezése azért is érdekes, mert a szakember nemrég hosszabbított a Kozármislennyel, amelyet veretlenül juttatott fel az NB II-be. Most azonban váratlanul távozott.

Az óbudaiak hamarosan bejelenthetik Aczél kinevezését.

Aczél már el is búcsúzott a Kozármislenytől.

- Június 1-től június 1-ig, ez 1 év. Csodálatos 1 évet töltöttem Kozármislenyben, nemcsak maga az eredmény miatt, de 38 meccset veretlenül hozva bajnoki címet nyerni és az NB II-be jutni egy hatalmas teljesítmény. Ez soha nem egy ember feladata és érdeme, ez egy klubé. Az eredmények jöttek, a csapat játéka javult, az a csapat amelyik 30 pontra volt az előző évben a bajnoki címtől, néhány új játékossal most toronymagasan, veretlenül nyerte meg a bajnokságot. Mi adjuk a gólkirályt, mi adjuk a 2. helyezettet a góllövőlistán. Nagyon jó kapcsolat alakult ki köztem és a játékosok között, nagyon jó volt velük dolgozni, szeretem őket, fáj, hogy nem velük dolgozom tovább, ezt még nehéz most megemészteni, de tudom, hogy felemelik a fejüket, úgy, ahogy én is, és teszik a dolgukat tovább, hiszen kiváló emberek, szakmailag is megfelelőek arra a feladatra, ami rájuk vár. A stábom egy csoda volt! Én voltam ott az idegen, én kerültem abban a közegbe úgy be, hogy én jöttem egyedül és mellém került egy stáb. Ebből a végén nemcsak stábtagok, hanem barátok lettek, mindegyik stábtag, plusz a szertárosok, mindegyik a barátom lett.

Minden rendben volt, minden stimmelt, én úgy érzem, hogy mind a klubvezetés, mind mi teljesítettük azt a feladatot, amit vállaltunk.

- És a játékosok és a stáb is túlteljesített, hiszen nem volt ez tőlünk elvárva. A kozármislenyi szurkolókra is kitérnék, abba a közegbe amiben én egy évig lehettem, amit mérkőzésről mérkőzésre átéltem, akár az utánpótlás szülőkkel, akár a szurkolókkal, akár meccseken, az felejthetetlen. Nem akarok túlzásokba esni, de az! Közben soha egyetlen bántó szót nem hallottam a szurkolóktól. Tudjuk, hogy az edzők néha kapnak kritikát a szurkolóktól és az a dolguk, hogy ezt viseljék, de én Kozármislenyben csak pozitív dolgokat tapasztaltam. A klub, a csapat, a vezetőség és a szurkolók között nagy kohézió volt végig. 100 nézőről indultunk, aztán lett 200, aztán lett több, aztán jöttek a teltházas ünneplések. A szurkolók szerették a csapatot, szerették a stábot. Mi kell ennél több egy edzőnek? Szerintem semmi, de nyilván az egészségen kívül, mert az a legfontosabb. Ezek a nagy sikerek boldoggá teszik az embert! Köszönöm a kozármislenyi szurkolóknak, a csapathoz közelállóknak, és akik szorítottak a sikereinkért, hogy ilyen felemelő heteket, hónapokat, évet biztosítottak, ilyet kevés helyen éreztem. Talán csak Szombathelyen éreztem ilyen szeretetet, amit itt kaptam. Csak köszönettel tartozom! Úgy távozom, hogy amit vállaltam, azt teljesítettem! Továbbra is figyelem a Kozármislenyt, nagyon fogok szurkolni a csapatnak, a játékosoknak, a klubnak, mindenkinek. A szurkolóknak pedig annyit még, hogy ki tudja hogy az élet mit hoz még a jövőben, bár én már kifelé megyek az edzői szakmából, nem én vagyok aki még 20 évig dolgozik, de ki tudja mit hoz a jövő?! Nekem, mint egy idegennek, aki nem oda tartozik, aki külsősként érkezett, megható volt, ahogy engem Kozármislenyben fogadtak. Respect a klubnak, respect a szurkolóknak! További sok sikert kívánok - nyilatkozta Aczél a kozarmislenyfc.hu-nak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz