A Loki kétszeres magyar bajnoka lett a kirúgott Szpari-edző utódja - hivatalos

A botrányos ETO elleni bajnokit követően menesztett másodedző utódja a nagy rivális Debrecennél érte el legnagyobb sikereit játékosként. Vukasin Poleksic először lett (másod)edző felnőttcsapatnál.
Dudás Gábor 2019. október 1., kedd 18:20
A botrányos ETO elleni bajnokit követően menesztett másodedző utódja a nagy rivális Debrecennél érte el legnagyobb sikereit játékosként. Vukasin Poleksic először lett (másod)edző felnőttcsapatnál.
Szerző: Dudás Gábor 2019. október 1., kedd 18:20

Mint arról beszámoltunk, a másodosztályú Nyíregyháza vezetősége az ETO elleni bajnokin a súlyos sérülést okozó Gulyás Máté után közös megegyezéssel szerződést bontott Purguly Árpáddal is, aki úgy összekapott a győri kispadon lévőkkel, hogy a kiállítás sorsára jutott a mérkőzésen.

Ezek után menesztette Zoran Spisljak segítőjét a Szpari, amely már meg is találta Purguly utódját Vukasin Poleksic személyében. Az egykori remek hálóőr 36 alkalommal őrizte a montenegrói válogatott kapuját, de volt jugoszláv válogatott is. Szerepelt a Lecce, a Tatabánya, a Pécs és a Vasas színeiben is, de hat évet töltött el Debrecenben is, ahol kétszer lett bajnok és kétszer nyerte meg a Magyar Kupát a Lokival, de BL-mérkőzéseken is védett.

Zoran Spisljakkal dolgozott már együtt Debrecenben és Békéscsabán is, igaz, akkor még kapusként. Trénerként a Barcelona budapesti akadémiáján dolgozott - írja a nyiregyhazaspartacus.hu.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz