A Kaposvárról távozott Várhidi lehet, hogy már nem fog többet edzősködni: "Agyilag kicsit elszálltam" - megvan az utód

A Kaposvárról távozó rutinos szakember a csakfoci.hu-nak elmondta, nem neki kell elszámolnia azzal, ami tavasszal a csapattal történt. Várhidi Péter azt sem zárja ki, hogy már nem fog többé edzősködni.
Privacsek András 2021. április 27., kedd 14:30
A Kaposvárról távozó rutinos szakember a csakfoci.hu-nak elmondta, nem neki kell elszámolnia azzal, ami tavasszal a csapattal történt. Várhidi Péter azt sem zárja ki, hogy már nem fog többé edzősködni.
Szerző: Privacsek András 2021. április 27., kedd 14:30

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, kedd délután közös megegyezéssel távozott Kaposvárról Várhidi Péter vezetőedző, miután az NB II 18., kiesőhelyén álló együttes az előző 9 meccsén nyeretlen maradt. A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya a csakfoci.hu-nak így reagált a váltást követően.

– Reggel beszéltem a tulajdonossal és úgy döntöttünk, mindenkinek az lesz a legjobb, ha távozom Kaposvárról. Az Ajka elleni mérkőzésen kiállítottak, biztos, hogy eltiltanak, ebben a kiélezett helyzetben nem lenne jó, ha edző nélkül maradna a csapat – kezdte honlapunknak a szakember.

Miért állították ki?

– Rúgtunk egy szabályos gólt, amit visszavont a bíró, utána picit elszálltam agyilag. A 74. percig bírtam a megpróbáltatásokat, akkor második sárgával elküldtek a kispadról.

Ön szerint mennyit tudott segíteni a Kaposváron?

– Nézzük a tényeket: a 19. helyen vettem át a csapatot, feljöttünk a 11. pozícióba, utána a vírus miatt elbuktunk három meccset. Ami pedig tavasszal történt, azzal nem nekem kell elszámolnom.

Mire gondol?

– Maradjunk annyiban, hogy ami egy csapattal megtörténhet negatívum, az velünk tavasszal megtörtént.

Mihez kezd most?

– Nem tudom. Az biztos, hogy sokkal jobban meggondolom majd, hogy milyen ajánlatot szabad elfogadni és milyet nem, de azt sem zárom ki, hogy nem fogok már edzősködni.

Honlapunk információja szerint a DEAC elleni következő bajnoki találkozón az eddigi asszisztensedző, Disztl László látja majd el a vezetőedzői feladatokat.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz