A Fradi és a Vidi korábbi edzője NB II-es kispadra ülhet le

A csakfoci.hu információi szerint a klub korábbi kupagyőztes és bajnoki bronzérmes játékosa, Csató Sándor ülhet le az NB II-es Békéscsaba az idény végén megüresedő kispadjára. 
Dudás Gábor 2019. április 25., csütörtök 19:30
A csakfoci.hu információi szerint a klub korábbi kupagyőztes és bajnoki bronzérmes játékosa, Csató Sándor ülhet le az NB II-es Békéscsaba az idény végén megüresedő kispadjára. 
Szerző: Dudás Gábor 2019. április 25., csütörtök 19:30

Szerdán jelentette be az NB II-es Békéscsaba, hogy fiatal szakvezetője, Boér Gábor vezetőedzői pályafutását "máshol folytatja", így a szezon végén távozik a viharsarkiak kispadjáról. Az új vezetőedző személyét a Békéscsaba vezetősége a későbbiekben nevezi meg a bejelentés szerint, ám úgy tudjuk, eldőlt, hogy a klub korábbi sikeres játékosa érkezik.

Csató Sándor Magyar Kupát (1988) és bajnoki bronzérmet (1994) is nyert a lila-fehérekkel, 240 mérkőzésen 37 gólt rúgott csabai színekben, ezzel a klub történetében a negyedik legeredményesebb játékos, mind gólok, mind a lejátszott meccsek számát tekintve.

Edzői pályafutását a Videotonnál kezdte másodedzőként, de a 2006-2007-es idényben, annak is a féltávjánál visszatért Békéscsabára, ahol először lett vezetőedző, ám a súlyos anyagi gondokkal küzdő együttest nem tudta bent tartani a másodosztályban.

Később a Ferencvárosnál Csank János, majd Bobby Davison (az angol szakembernek igen jó véleménye is van Csatóról), illetve Craig Short munkáját is segítette másodedzőként, hogy aztán négy évet töltsön el a győri utánpótlásban. Ezután Zalaegerszegen előbb Csank János, illetve ifj. Mihalecz István segítőjeként, majd vezető trénerként, végül Zoran Spisljak asszisztenseként is dolgozott, 2017 októberében szakított vele a kék-fehér klub.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz