Fotó: dac1904.sk/hu

A DAC tulajdonosa beszállhat a magyar fociba - nagymúltú vidéki csapatot vásárolhat meg

A csakfoci.hu úgy tudja, nagy esélye van annak, hogy a másodosztályban szereplő ETO FC Győr új tulajdonosa Világi Oszkár felvidéki vállalkozó lehet.
Nyikes Zoltán 2021. november 17., szerda 9:51
Fotó: dac1904.sk/hu
A csakfoci.hu úgy tudja, nagy esélye van annak, hogy a másodosztályban szereplő ETO FC Győr új tulajdonosa Világi Oszkár felvidéki vállalkozó lehet.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. november 17., szerda 9:51

Egyre inkább úgy tűnik, hogy rövid időn belül jelentős változás következhet be a másodosztályú ETO FC Győr tulajdonosi körében. Nemrégiben Győr polgármestere, Dézsi Csaba a helyi rádióban azt nyilatkozta, mindent megtesz annak érdekében, hogy a csapat ismét NB I-es legyen.

– Szép és jó úton járunk, ha a tulajdonos és az illetékesek úgy látják megtehetjük a bejelentést, hiszen az egy évvel ezelőtt elindult tárgyalások kezdenek beérni – ismertette a városvezető.

Honlapunk úgy értesült, hogy

nagy valószínűség szerint a DAC Dunaszerdahely tulajdonosa, Világi Oszkár veheti meg a nagymúltú magyar klubot.

A dunaszerdahelyi klubhoz közelálló forrásaink megkeresésünkre nem cáfolták a hírt, igaz, “nem hivatalosan” sem erősítették meg azt.

A 4-szeres NB I-es bajnokcsapat legutóbb a 2014/15-ös szezonban szerepelt az élvonalban, jelenleg zsinórban az ötödik évét tölti az NB II-ben, ahol a mostani idényben 15 forduló után a hatodik helyen áll.

Olvastad már?
Sajtóhír: Vége a tárgyalásoknak, a Fener megállapodott Szalai eladásáról - itt folytatja a magyar védő
A spanyol AS információja szerint a Chelsea és a Fenerbahce mindenben megállapodott egymással, így szinte már biztosra vehető, hogy a londoniak Szalaival pótolják a távozó Rüdigert.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Yohann Croizet
A Nemzeti Sport információi szerint az egymás után két súlyos sérülést is elszenvedő Yohann Croizet távozhat az Újpesttől, de elképzelhető, hogy Magyarországon marad.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz