A bíróságig is elmehet az ETO-játékos szétrúgásának ügye - lapszemle

Kártérítési pert indíthat a győri klub a Szimcso Viktort lerúgó, nyíregyházi Gulyás Máté ellen, akinek belépője eredményeként 8-12 hónapig nem játszhat majd a kisalföldiek 21 éves támadója. Lapszemle.
Dudás Gábor 2019. szeptember 20., péntek 13:59
Kártérítési pert indíthat a győri klub a Szimcso Viktort lerúgó, nyíregyházi Gulyás Máté ellen, akinek belépője eredményeként 8-12 hónapig nem játszhat majd a kisalföldiek 21 éves támadója. Lapszemle.
Szerző: Dudás Gábor 2019. szeptember 20., péntek 13:59

Mint arról beszámoltunk, a szerdai ETO-Nyíregyháza NB II-es bajnoki hajrájában olyan súlyosan megsérült a hazaiak támadója, Szimcso Viktor, hogy az egész idényt kihagyhatja – a 21 éves játékost a vendégek középpályása, Gulyás Máté találta el durván a 94. percben, Szimcso keresztszalag-szakadása és porcleválása miatt 8-12 hónapig is hiányozhat majd.

Ugyancsak írtunk az ügy és az egyébként is feszült, további négy piros lapot hozó és több eltiltást is eredményző mérkőzés részleteiről, valamint a szereplők közül többeket is megszólaltattunk:

Olvastad már?
"Most ugassatok!": Így szólt ki a Győrben súlyos sérülést okozó játékos – a botrány részletei
A balhés jelentekkel és súlyos sérüléssel is tarkított összecsapás után a csakfoci.hu-nak nyilatkoztak a szereplők közül többen is az ETO és a Nyíregyháza bajnokiját követően.
Elolvasom

Szimcso lerúgásának és súlyos sérülésének ügye azonban koránt sem biztos, hogy a fegyelmi döntéssel - Gulyást három hónapra meszelte el az MLSZ - véget ért. Erről Soós Imre, az ETO FC Győr ügy­vezetője nyilatkozott a Borsnak.

- Egyszerűen nincs mentség Gulyás tettére, akinek legalább olyan hosszú eltiltást kellene kapnia, mint amilyen hosszú felépülési idő vár Szimcsóra. Nincs kizárva, hogy kártérítési pert is indítunk a vétkes ellen, ugyanis az egyik legértékesebb, legjobb formában lévő, fiatal játékosunkat intézte el - mondta a klubvezető.

TOVÁBB: A teljes cikk itt olvasható!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz