87 évesen is meccsre jár a Nyíregyháza szurkolója: Onnan került kórházba - fotó

Sajnálatos balesetet szenvedett az idős drukker, a csapatból többen is meglátogatták.
Dudás Gábor 2017. augusztus 29., kedd 18:59
Sajnálatos balesetet szenvedett az idős drukker, a csapatból többen is meglátogatták.
Szerző: Dudás Gábor 2017. augusztus 29., kedd 18:59

A Nyíregyháza legutóbbi hazai mérkőzése előtt, a Soroksár ellen egy sajnálatos baleset történt. A Szpari egyik idős szurkolója épp a lelátóra szeretett volna feljutni amikor megszédült, elesett és beütötte a fejét. A Városi Stadionban lévő mentők azonnal ellátásban részesítették a 87 éves bácsit, akit kivizsgálás céljából a Jósa András Oktatókórházba szállítottak.

Jelenleg is ott kezelik, szerencsére már jobban van, így rövidesen hazatérhet. A szépkorú szurkolót ma Szűcs Mihály sportigazgató, Rudolf Gergely csapatkapitány és Szmollár Tamás technikai intéző is meglátogatta.

"Ezúton is szeretnénk megköszönni a mentőknek a gyors, szakszerű segítséget! Egyúttal szeretnénk felhívni a nézők figyelmét, hogy a mentők a kapunyitástól a Városi Stadionban vannak, így azonnal beavatkozhatnak, ha baj van. Szurkolónknak jobbulást kívánunk, és várjuk vissza a Szpari mérkőzéseire!" – írta az NB II-es gárda, az alábbi fotót is közzétevő Facebook-oldala.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz