25 éves az ETO új ügyvezetője: "A csapatnak az NB I-ben a helye"

Ahhoz próbálják meg megteremteni az anyagi feltételeket, hogy az ETO ismét a legjobbak között szerepelhessen.
Budai László 2018. január 22., hétfő 17:15
Ahhoz próbálják meg megteremteni az anyagi feltételeket, hogy az ETO ismét a legjobbak között szerepelhessen.
Szerző: Budai László 2018. január 22., hétfő 17:15

Bemutatkozott az ETO új klubvezetője, a 25 éves Mányi Péter, aki Mányi József megbízásával azon fáradozik, hogy a győri csapat visszafoglalja helyét a magyar labdarúgás élvonalában.

- Az ETO megszerzésével a nagybátyámnak az volt a célja, hogy egy gazdag hagyományokkal rendelkező magyar labdarúgóklub tulajdonosaként azt működtessük, sikeressé tegyük. Örülök neki, hogy ezt kívülről így ítélték meg az ETO-ért aggódók, igaz, a közvélemény reagálásait mi csak felszínesen ismertük. De jó érzés, hogy itt vagyunk Győrben és remélhetően olyan dolgot hozunk majd létre, amely a zöld-fehér klub jó hírét szolgálja, és amellyel sok embernek tudunk örömöt okozni – idézte őt az eto.hu, és a célokról is beszélt az ügyvezető.

- Az elsődleges feladat természetesen a konszolidáció volt, és azt már elmondhatjuk, hogy egy-két még nyitott, de megoldható kérdéstől eltekintve ez viszonylag rövid idő alatt sikerült.

Ami pedig a jövőt illeti, meghatározó az az elképzelés, hogy a csapatnak az első osztályban van a helye. Mint a tulajdonost képviselő ügyvezető elmondhatom, hogy ennek érdekében teremtjük meg az anyagi hátteret és a megvalósításhoz szükséges mindennapi munkát, amely nélkülözhetetlen az eredményes szerepléshez.

A cél most a hosszú távú stabilitás megteremtése, azt is kimondva, hogy a feljebb lépéshez jelentős összefogásra is szükség lenne egy erős szponzori háttér érdekében.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Nikolai Frederiksen
A Fradi egy évre kölcsönvette a Vitesse támadóját, és a zöld-fehér klub vételi opcióval is rendelkezik.
CD Lugo
Joan Carrillo
A korábban Fehérváron és Debrecenben is dolgozott Joan Carrillo veheti át a spanyol másodosztályban a bennmaradásért küzdő Lugo irányítását.
Nyíregyháza Spartacus
Vass Ádám
A csakfoci.hu információi szerint a Gyirmótról távozó, 11-szeres válogatott Vass Ádám Nyíregyházán folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz