NB II: Újabb csapatnál jött az edzőváltás - Mátyus lehet az utód

Honlapunk úgy tudja, hogy az NB II 10. helyén álló PMFC hamarosan edzőt vált.
Csakfoci.hu 2024. február 20., kedd 14:36
Honlapunk úgy tudja, hogy az NB II 10. helyén álló PMFC hamarosan edzőt vált.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 20., kedd 14:36

A csakfoci.hu információi szerint a Pécs meneszti Kulcsár Árpád vezetőedzőt, a helyére nagy eséllyel Mátyus János ülhet le. Mátyus már ott volt hétfőn az Illovszky-stadion lelátóján, ahol a PMFC 4-1-re kikapott a Vasastól.

Kulcsár tavaly november végén vette át a PMFC szakmai irányítását és egy Budafok elleni sikerrel nyitott, utána viszont már csak a Mosonmagyaróvárt tudták legyőzni. Az utolsó három meccsből kettőt elbuktak az irányításával és ezeken a találkozókon kilenc gólt kapott a csapat.

Mátyus János legnagyobb sikerét az NB II-es Budafokkal érte el, ahol kiesőhelyen vette át a csapatot és egészen a középmezőnyig vezette, ráadásul bejutott az együttessel a Magyar Kupa döntőjébe. A 49 éves szakember az NB I-ben is dolgozott már, volt a Pápa, a Nyíregyháza és a Kisvárda vezetőedzője is.

Frissítés: A PMFC már be is jelentette, hogy nem Kulcsár irányítja a jövőben a csapatot, de a szakember marad a klub kötelékében és a PMFC utánpótlás szakmai vezetőjeként dolgozik a továbbiakban. Minderről bővebben itt.

Olvastad már?
Megerősítve: Kinevezte új vezetőedzőjét a kiesés ellen harcoló NB II-es klub - hivatalos
Dajka László lett a hétvégén távozó Erős Gábor vezetőedző utódja.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Tovább az összes átigazoláshoz