Fotó: mtkbudapest.hu

NB II: Nagy visszatérőt jelentett be az MTK - hivatalos

Az elmúlt években többek között a Levszki Szófiát, a Dinamo Moszkvát és a Chicago Fire-t is erősített Khaly Thiam ismét kék-fehérbe öltözött.
Budai László 2023. január 31., kedd 16:44
Fotó: mtkbudapest.hu
Az elmúlt években többek között a Levszki Szófiát, a Dinamo Moszkvát és a Chicago Fire-t is erősített Khaly Thiam ismét kék-fehérbe öltözött.
Szerző: Budai László 2023. január 31., kedd 16:44

Az MTK-ban folytatja pályafutását Khaly Thiam, aki külföldről tér vissza a kék-fehérekhez - jelentette be a klub.

A 29 éves játékos a középpályán és a védelemben is bevethető. 2014 és 2016 között már erősítette a budapesti együttest, a magyar élvonalban és kupában 78 mérkőzésen kilenc gólig és öt gólpasszig jutott. Az MTK Budapesttől szerződött külföldre, játszott a Levszki Szófiában, a Dinamo Moszkvában, a Chicago Fire együttesében, valamint több török klubban is - érdekesség, hogy a magyar mellett a török, a bolgár és az amerikai élvonalban is van lőtt gólja.

Thiam komolyan kötődik országunkhoz, hiszen magyar felesége van, honosítása pedig már folyamatban van. Az MTK-val most két és fél éves szerződést írt alá.

Olvastad már?
Fradi: Juventusban is megfordult támadó lehet a következő nagy fogás - így áll a helyzete
A külföldi sajtóhírekhez hasonlóan a csakfoci.hu is úgy tudja, hogy a Fradi nagy eséllyel kölcsönveszi a Vitesse-től Nikolai Baden Frederiksent.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz