Fotó: haladas.hu

NB II: Ijesztő, ahogy kinéz a Haladás játékosa, de túl van a nehezén - fotó

Két és fél órás szemműtéten esett át Tarján Patrik, az NB II-es Haladás védője.
Csakfoci.hu 2024. február 22., csütörtök 17:36
Fotó: haladas.hu
Két és fél órás szemműtéten esett át Tarján Patrik, az NB II-es Haladás védője.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 22., csütörtök 17:36

A Haladás 20 éves, saját nevelésű bal oldali védőjének, Tarján Patriknak kijutott a jóból és a rosszból is az elmúlt időben. Másfél hete egyenlítő gólt szerzett a Kozármisleny (1-1) ellen az NB II-ben, rá egy hétre, múlt vasárnap Balmazújvárosban a Nyíregyháza (1-2) ellen félórányi játékot követően második sárga lappal kiállította a játékvezető, majd most szerdán délelőtt komoly szemműtétje volt - írja a haladas.hu.

A védő körülbelül másfél hónap múlva játszhat ismét, miután két és fél órás operáción esett át.

- A BVSC-Zugló elleni meccsünkön kétszer is belekaptak a bal szemembe, a bajnoki után éppen ezért bementem a kórházba. Ott azt mondták, nincs nagy baj, de pihentessem pár napot és majd menjek vissza kontrollra. Mivel különösebben nem fájt és láttam is vele, hétvégén pályára léptem Balmazújvárosban. Majd hétfőn visszajöttem a kórházba, ahol már alaposabban megvizsgáltak és kiderült, hogy jóval régebbről - tehát nem a BVSC elleni meccsen történtek miatt - hegesedés van a bal pupillám környékén és ami ennél is nagyobb baj, levált a retinám - úgyhogy a doktor úr azt mondta: mindenképpen műteni kell. Gondolkodtam rajta, hogy majd csak a bajnokság végén műttetem meg, de végül mindenki úgy látta jobbnak, ha nem húzom-halasztom a dolgot. Szerda délelőtt két és fél órás, érzéstelenítéses műtéten estem át. Nem volt semmi gond, csupán annyi, hogy a műtét végére már kezdett múlni az érzéstelenítő hatása, úgyhogy a bevavatkozás vége nem volt a legkellemesebb. A műtét után még egy-két óráig fájt a szemem, de utána már semmi gond sem volt. A bal szemem le van takarva és ugyan felkelhetek, de négy-öt napig csak nagyon óvatosan mozoghatok. Péntekig biztosan kórházban leszek, de az is elképzelhető, hogy csak vasárnap engednek haza.

Négy hét a teljes gyógyulás, utána kezdhetek el majd óvatosan mozogni és hasonlók. Úgyhogy nagyjából másfél hónap, mire ismét futballozhatok - de pontosat most még nem tudok mondani. Természetesen nagyon nem örülök, hogy ennyi időre kiestem, viszont annyiból szerencsém van, hogy még időben kiderült, bizony gond van a szememmel. Ugyanis később sokkal rosszabbul is járhattam volna - akár meg is vakulhattam volna a bal szememre

- mesélt a klubhonlapnak a fiatal bekk,


Fotó: haladas.hu
Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz