Fotó: tiszakecskefoci.hu

NB II: Hiába harcolták ki a bennmaradást, leváltották a vezetőedzőt és a sportigazgatót is - hivatalos

A teljes megújulás jegyében a klub nem hosszabbítja meg Klausz László vezetőedző szerződését, Nyilas Elek sportigazgató pedig a tulajdonos személyi tanácsadójaként folytatja.
Nyikes Zoltán 2023. május 22., hétfő 15:39
Fotó: tiszakecskefoci.hu
A teljes megújulás jegyében a klub nem hosszabbítja meg Klausz László vezetőedző szerződését, Nyilas Elek sportigazgató pedig a tulajdonos személyi tanácsadójaként folytatja.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. május 22., hétfő 15:39

Az NB II utolsó fordulójában a Tiszakécske 1-0-ra megverte otthon a Budafokot, ezzel kiharcolta a bennmaradást. Azonban ez sem volt elég a szakmai stábnak a maradáshoz, a találkozó másnapján ugyanis a Bács-Kiskun megyei együttes a hivatalos oldalán jelentette be, hogy a teljes megújulás jegyében a klub vezetése nem hosszabbítja meg Klausz László vezetőedző és szakmai stábja – Dobi Róbert, Kertes István, Németh Viktor – lejáró szerződését.

Klausz novemberben, a 14. fordulót követően vette át a Tiszakécske irányítását, mérlege 9 győzelem, 3 döntetlen és 12 vereség volt.

A TLC a közleményében arra is kitért, hogy Nyilas Elek szakmai igazgató az elmúlt időszakban felajánlotta a lemondását a klubtulajdonosnak, lehetőséget adva ezzel egy új koncepciónak, a klub megújulásának. A klub tulajdonosa a szezon záró mérkőzése után elfogadta Nyilas lemondását, akinek a további segítségére a tulajdonos személyi tanácsadójaként számítanak.

Olvastad már?
Az NB II-ben lehet vezetőedző a korábbi Fradi-közönségkedvenc
Honlapunk úgy tudja, hogy minden bizonnyal a korábbi Fradi-játékos, Aleksandar Jovic lesz Michal Hipp vezetőedző utódja a Haladásnál.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz