Fotó: aqvitalfc.hu

NB II: "Egyből éreztem, hogy ez nem egy szokványos rúgás, szúrt, lüktetett a lábfejem" - vezetni sem tudott a kökemény középpályás

Másfél hete, a Csákvár-Mosonmagyaróvár NB II-es bajnokin szenvedett súlyosnak tűnő sérülést Farkas Aurél, a hazaiak játékosa.
Csakfoci.hu 2023. szeptember 13., szerda 22:53
Fotó: aqvitalfc.hu
Másfél hete, a Csákvár-Mosonmagyaróvár NB II-es bajnokin szenvedett súlyosnak tűnő sérülést Farkas Aurél, a hazaiak játékosa.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. szeptember 13., szerda 22:53

Már a harmadik percben a földre rogyott egy összecsapás után a csákváriak középpályása, aki nem tudta folytatni a meccset.

- Egy kipattanó labdát 20 méterről, kapásból, teli rüszttel ellőttem, a blokkolni szándékozó óvári játékos pedig a labda helyett a lábfejemet találta el a talpával – elevenítette fel a másfél hete történt sérülését 29 éves középpályás a klub hivatalos honlapjának. – Egyből éreztem, hogy ez nem egy szokványos rúgás. Szúrt, lüktetett a lábfejem. Ott helyben nem lehetett eldönteni, hogy mennyire súlyos a sérülés, még az is benne volt a pakliban, hogy eltört vagy elrepedt a lábközépcsontom. Azonnal a székesfehérvári kórházba vittek. Szerencsére megúsztam az esetet, a vizsgálatok csonthártya sérülést, illetve erős zúzódást állapítottak meg. Egy hete hétfőn még vezetni sem tudtam, a párom vitt el a kezelésre is, melyet azóta is mindennap kapok. Sokat javult az állapotom, remélem a hét második felében már bekapcsolódhatok a közös munkába.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz