Fotó: gyirmotfc.hu

NB II: Csizmadiát menesztette a kiesőhelyen álló csapat - hivatalos

Honlapunk úgy tudja, hogy már ma leválthatják Csizmadia Csabát, a Gyirmót vezetőedzőjét. Nem sokkal később hivatalos lett a hír.
Csakfoci.hu 2023. szeptember 25., hétfő 9:58
Fotó: gyirmotfc.hu
Honlapunk úgy tudja, hogy már ma leválthatják Csizmadia Csabát, a Gyirmót vezetőedzőjét. Nem sokkal később hivatalos lett a hír.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. szeptember 25., hétfő 9:58

A csakfoci.hu értesülései szerint a Gyirmótnál hamarosan edzőváltásra kerül sor, meneszthetik Csizmadia Csabát, aki május végétől volt a csapat vezetőedzője.

Csizmadia irányításával a Gyirmót nyolc forduló alatt még nyeretlen volt és mindössze öt pontot szerzett, amivel a utolsó előtti, 17. helyen áll. A legutóbbi fordulóban a Vasastól szenvedtek el 2-0-s vereséget.

Úgy tudjuk, a helyét egyelőre Tamási Zsolt, a klub szakmai igazgatója veheti át.

FRISSÍTÉS: Cikkünk megjelenése után a Gyirmót hivatalosan is bejelentette az edzőváltás tényét.

"A mai napon a Gyirmót FC Győr vezetősége megköszönte Csizmadia Csaba vezetőedző eddigi munkáját és felmentette a vezetőedzői feladatok elvégzése alól. Így a klubunkhoz nyáron érkezett vezetőedző távozik Gyirmótról. A vezetők elmondták, hogy látják a befektetett munkát és elhivatottságot, de az eredménytelenség rányomta bélyegét a klub működésére" - olvasható a Gyirmót közleményében.

Azt is hozzátették, hogy a klubvezetés a mai naptól Tamási Zsolt szakmai igazgatót bízta meg a vezetőedzői feladatok ellátásával, a szakmai munka vezetésével.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz