Fotó: haladas.hu

NB II: Bajner rosszul lett az edzésen, mentő vitte kórházba

Feltételezhetően Poszt-Covid szindróma miatt került kórházba Bajner Bálint, de azóta jobban van a Haladás támadója.
Csakfoci.hu 2024. március 8., péntek 16:46
Fotó: haladas.hu
Feltételezhetően Poszt-Covid szindróma miatt került kórházba Bajner Bálint, de azóta jobban van a Haladás támadója.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. március 8., péntek 16:46

Magas pulzusa miatt mentő vitte a kórházba a csütörtöki edzésről az NB II-es Szombathelyi Haladás csapatának támadóját, Bajner Bálintot. A 33 éves csatár már jobban van, kiengedték a kórházból, panaszát Poszt-Covid szindróma okozhatta - adta hírül a haladas.hu.

Bajner a csütörtöki edzésen futás közben érezte, hogy valami nem stimmel, nagyon felment a pulzusa. Megállt, majd mivel mintegy 35-40 percig nem ment vissza a pulzusa a normális értékre, a pályán kapott egy injekciót, majd mentő vitte kórházba. Ott megvizsgálták, de mivel arra már normálissá vált a pulzusa, hamar ki is engedték - írták a szombathelyiek.

Mivel korábban hatszor volt covidos – legutoljára tavaly decemberben – feltételezhető, hogy a panaszokat a Poszt-Covid okozhatta. További kardiológiai vizsgálatokra is szükség lehet, melyekből kiderülhet, mikor állhat újra edzésbe, de Bajner egyébként már jobban van.

Olvastad már?
Itt a fordulat Mészöly-ügyben: Enyhítette az MLSZ az Újpest-edző eltiltását, már péntek este leülhet a kispadra - hivatalos
5 tétmeccses eltiltás - ebből 3 felfüggesztve - és 500 ezer forint pénzbírság lett Mészöly enyhített büntetése, így a Puskás Akadémia ellen már az oldalvonal mellől irányíthatja csapatát.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz