Fotó: haladas.hu

NB II: Az éllovas csaphat le a bajban lévő Haladás egyik fontos távozójára

A csakfoci.hu információi szerint Doktorics Áron a Nyíregyházánál köthet ki.
Nyikes Zoltán 2023. december 19., kedd 16:30
Fotó: haladas.hu
A csakfoci.hu információi szerint Doktorics Áron a Nyíregyházánál köthet ki.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. december 19., kedd 16:30

Az elmúlt napokban arról szóltak a hírek a magyar sajtóban, hogy továbbra sem rendeződött a helyzet a fizetések terén az NB II-es Szombathelyi Haladásnál, ezért két játékos, Doktorics Áron és Mario Lucas Simut is távozott már. A fizetések csúszása miatt Doktorics volt az első, aki feljelentette a klubot, és mivel azóta sem kapta meg a pénzét, a szabályok adta lehetőséggel élve felbontotta a szerződését.

Honlapunk úgy értesült, hogy Doktoricsnak már egy komoly kérője is akadt és nagy esély mutatkozik arra, hogy a 22 éves szélső a másodosztályban éllovas Nyíregyháza Spartacusnál folytatja pályafutását.

Doktorics utánpótláskorában nagyrészt a szombathelyi Illés Akadémián játszott, de megfordult az MTK Budapest U17-es csapatában is. A Haladás első keretéhez 2019 óta tartozott, a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének statisztikája szerint 111 NB II-es mérkőzésen szerepelt a vasi zöld-fehéreknél, ezeken öt gólt jegyzett.

Olvastad már?
Puskás vagy Groupama? A Fradi bejelentette, hol fogadják az Olimpiakoszt - hivatalos
Az előző szezonnal ellentétben ezúttal egyelőre nem költözik át a Fradi a Puskás Arénába a tavaszi nemzetközi kupaszereplésre.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz