Fotó: vasasfc.hu

NB II: A Vasasnál a bíróra is mutogatnak a kapott gól és botlás után - videó

Az angyalföldiek nem tudtak feljutó helyre lépni Kazincbarcikán - szerintük a játékvezető is nagyban hozzájárult ehhez a hazai egyenlítő gólt megelőző ítéletével.
Csakfoci.hu 2024. február 26., hétfő 17:22
Fotó: vasasfc.hu
Az angyalföldiek nem tudtak feljutó helyre lépni Kazincbarcikán - szerintük a játékvezető is nagyban hozzájárult ehhez a hazai egyenlítő gólt megelőző ítéletével.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 26., hétfő 17:22

Mint arról beszámoltunk, nem tudta megelőzni a második helyen álló ETO-t a Vasas, amely hiába vezetett egészen a hajráig Kazincbarcikán, végül csak egy ponttal távozott a vasárnapi NB II-es bajnokiról.

Az angyalföldiek vezetőedzője, Desits Szilárd szerint erről ők maguk és a játékvezető is tehetett.

A kezünkben volt a mérkőzés, megérdemeltük volna a győzelmet egy nagyon nehéz és szervezett ellenféllel szemben, amely kőkeményen, helyenként durván futballozott. Bár a játékosaim ezt jól tolerálták, rendkívül sajnálom, hogy egy felelőtlen hibával elvettünk magunktól egy rendkívül fontos győzelmet, bár azt gondolom, a hazai gólt szabálytalanság előzte meg, amelyet le kellett volna fújni a túloldalon

- fogalmazott a tréner a vasasfc.hu oldalán.

A Vasas hivatalos honlapja is kiemelte az esetet, mondván a 86. percben azonban váratlanul, gyakorlatilag a semmiből egyenlített a KBSC, amikor Baráth egy ütközés után rövid ideig a földön maradt a hazai tizenhatoson belül, az ellentámadásnál és gólt eredményező fejesnél pedig "rendkívül hiányzott hátul" a korábbi válogatott bekk.

Olvastad már?
Váltás a Vasasnál: Desits távozik, Gera Zoltán a csapat új edzője - hivatalos
Az angyalföldiek tavasszal kétszer nyertek, háromszor azonban csak ikszeltek, ezt követően döntöttek az edzőváltás mellett.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz