ZTE: Megvan a megegyezés, korábbi Fradi-edző lesz Waltner utódja

Külföldi szakember irányíthatja a Zalaegerszeget.
Nyikes Zoltán 2022. május 17., kedd 12:39
Külföldi szakember irányíthatja a Zalaegerszeget.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. május 17., kedd 12:39

Másfél héttel ezelőtt a csakfoci.hu is beszámolt arról, hogy a Ferencváros egykori vezetőedzője, Ricardo Moniz az egyik jelölt a ZTE FC kispadjára, valamint egy Lengyelországból érkező jelölt is benne volt a kalapban. Rajtuk kívül más nevek is felröppentek a magyar sajtóban, honlapunk azonban úgy értesült, hogy már eldőlt, ki lesz a szezon közben távozott Waltner Róbert utódja Zalaegerszegen.

A csakfoci.hu információja szerint Moniz megegyezett a ZTE-vel, így szinte biztosra vehető, hogy a holland tréner visszatér az OTP Bank Ligába.

Úgy tudjuk, annyira előrehaladott a dolog, hogy a szakember már le is adta azoknak a játékosoknak a listáját, akiket ő szívesen látna a klubnál.

Az 57 éves edző 2012 nyarától másfél éven keresztül irányította az FTC-t, ezt követően megfordult a lengyel Lechia Gdansknál, a német 1860 Münchennél, az angol Notts Countynál, a holland FC Eindhovennél és Excelsiornál , a dán Randersnél és a Trencsénnél is, jelenleg pedig a Hamburg utánpótlásában egyéni edző.

Olvastad már?
Eldőlt, ki lesz Bognár György utódja Pakson
A paksiak mindenképpen a fiatal szakembert akarták megszerezni kispadjukra.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz