Fotó: ztefc.hu
ZTE

Világsztárral erősített a ZTE: Bejelentették Gallas érkezését - hivatalos

A korábbi kiváló játékos fő feladata az utánpótlásban játszó hátvédek egyéni képzése lesz Zalaegerszegen, valamint a nemzetközi kapcsolatok kiépítésében is segíthet.
Nyikes Zoltán 2021. július 28., szerda 12:24
Fotó: ztefc.hu
A korábbi kiváló játékos fő feladata az utánpótlásban játszó hátvédek egyéni képzése lesz Zalaegerszegen, valamint a nemzetközi kapcsolatok kiépítésében is segíthet.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. július 28., szerda 12:24

"William Gallas kék-fehérbe öltözik és fiatal tehetségeink fejlődésében segít" - jelentette be szerdán a ZTE FC hivatalos oldala, ami egészen pontosan azt jelenti, hogy a korábbi kiváló védő

fő feladata az utánpótlásban játszó hátvédek egyéni képzése lesz az U12-től egészen az U17-es korosztályig, továbbá nagy segítséget jelenthet klubnak a nemzetközi kapcsolatok kiépítésében is.

A zalaiak közleménye kiemeli, a 43 éves világsztár már jó pár éve Magyarországon él és figyelemmel követi a hazai futballéletet, valamint a legnagyobb hazai tehetségeket. Az egykori hátvéd 84 alkalommal ölthette magára a francia címeres mezt, emellett London három ikonikus klubjában, a Chelsea-ben, az Arsenalban és a Tottenhamnél is megfordult.

A francia szakember érkezése kapcsán az egyesület elnöke, Végh Gábor is megszólalt.

– Szeretnénk Zalaegerszegen megvalósítani azt a szintű képzést, ami segít a fiataloknak, hogy eljussanak az NB I-es, vagy akár magasabb szintekre. Erre a programra tudtuk megnyerni William Gallast, az egykori világklasszist.– kezdte mondandóját a klub elnöke – Az első csapat védőivel is fog konzultálni, de főként azokra az utánpótlás korú labdarúgókra fog koncentrálni, akikben látja a fejlődési lehetőséget, lehet az akár középhátvéd, akár szélsőhátvéd. Célunk, hogy erre a hiánypótló feladatra hangsúlyt fektessünk, egyedülálló módon a hazai futballéletben.

Olvastad már?
Megélénkülhet a ZTE a piacon: A Vidi "száműzött" középpályása és két légiós is képben
A csakfoci.hu információja szerint előfordulhat, hogy két játékos is érkezhet Eszékről, de a Fehérvár francia játékosa is képben.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Csatárok és védők
Csatárokat és védőket is keresgetnek a lila-fehérek - ezt Bartosz Grzelak vezetőedző árulta el a klub sajtóeseményén.
Pécsi MFC
Aczél Zoltán
A Csakfoci úgy tudja, hogy minden bizonnyal az NB II-ből kiesett Pécsi MFC vezetőedzője lesz a Kozármislenytől távozó Aczél Zoltán.
Gyirmót
Új igazolás
2+1 egy éves szerződést kötöttek Hudák Martinnal, aki az elmúlt években a Pécs alapembere volt - jelentette be az NB II-es klub.
Tovább az összes átigazoláshoz