ZTE

NB I: A PSV-t is megjárt középpályással erősíthet a ZTE

A csakfoci.hu információi szerint az egyik jelölt a középpálya megerősítésére a legutóbb az NB II-es Győrnél játszó Kun Bertalan lehet.
Nyikes Zoltán 2020. július 10., péntek 15:18
A csakfoci.hu információi szerint az egyik jelölt a középpálya megerősítésére a legutóbb az NB II-es Győrnél játszó Kun Bertalan lehet.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. július 10., péntek 15:18

Jelentős átalakuláson megy keresztül a nyári átigazolási szezonban a Zalaegerszegi TE FC, amelytől több alapember mellett távozott Márton Gábor vezetőedző is, míg a kerete eddig Bojan Sankoviccsal, Zimonyi Dáviddal, Tajti Mátyással és Vass Patrikkal bővült.

Honlapunk információi szerint

jó eséllyel a zalaiaknál folytathatja pályafutását a legutóbb az ETO FC Győrben játszó középpályás, Kun Bertalan is,

aki 2019-ben tért haza többévnyi légióskodást követően a PSV Eindhoven utánpótlásából.

A középpálya közepén és bal oldalán is bevethető 21 éves játékos az előző szezonban 11 mérkőzésen lépett pályára az ETO-ban, gólt azonban nem sikerült szereznie, ezt követően pedig a győriek nem hosszabbították meg a lejáró szerződését, így most szabadon igazolható.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz