Fotó: www.ztefc.hu
ZTE

Megerősítve: Utánpótlás-válogatott középpályást igazolt a ZTE

A PSV Eindhoven utánpótlásában pallérozódó Kun Bertalan kettő plusz egy évre szóló szerződést írt alá az NB I-es csapatnál.
Nyikes Zoltán 2020. július 13., hétfő 20:37
Fotó: www.ztefc.hu
A PSV Eindhoven utánpótlásában pallérozódó Kun Bertalan kettő plusz egy évre szóló szerződést írt alá az NB I-es csapatnál.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. július 13., hétfő 20:37

Hivatalossá vált, amit a csakfoci.hu múlt hét pénteken elsőként jelzett:

a Zalaegerszegi TE FC-nél folytatja pályafutását Kun Bertalan,

aki az előző idényben a másodosztályú ETO FC Győrnél játszott, ahol azonban  nem hosszabbították meg a lejáró szerződését, így most szabadon igazolhatóként került az NB I-es csapathoz. Kun 2+1 évre szóló szerződést írt alá a zalaiaknál.

A tehetséges bal lábas támadó középpályás, aki balszélsőként és bal oldali védőként is bevethető, a holland PSV Eindhoven utánpótlásában pallérozódott, miközben U15-től U19-ig az összes magyar korosztályos válogatottban is szerepelt. A PSV-vel 2016-ban U17-es, 2018-ban U19-es holland bajnoki címet szerzett.

2019-ben igazolt az ETO FC Győrhöz, ahol 11 NB II-es bajnokin és egy Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára az 1999-es születésű futballista.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz