ZTE

Megerősítve: Edzőt váltottak az NB I-es csapatnál

Megerősítést nyert a csakfoci.hu hétfői értesülése, miszerint másfél év után távozott a ZTE vezetőedzője, Dobos Barna. Helyét Márton Gábor veszi át.
Csakfoci Admin 2020. február 10., hétfő 16:21
Megerősítést nyert a csakfoci.hu hétfői értesülése, miszerint másfél év után távozott a ZTE vezetőedzője, Dobos Barna. Helyét Márton Gábor veszi át.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. február 10., hétfő 16:21

Hétfőn a csakfoci.hu elsőként számolt be arról, ami már hivatalossá is vált: edzőváltásra szánta el magát az OTP Bank Ligában kiesőhelyen álló ZTE, miután az addigi vezetőedző, dr. Dobos Barna vezetőedző felajánlotta lemondását, amit Végh Gábor tulajdonos elfogadott.

Utódja értesüléseinknek megfelelően Márton Gábor lett, aki fél évre írt alá, másodedzője pedig Takács Lajos lesz.

A stábban marad kapusedzőként Vlaszák Géza, erőnléti edzőként pedig Victor Moore. Dobos a ztefc.hu-nak elmondta, töretlenül hisz a csapatban,de most azzal tud a legtöbbet segíteni a klubnak, hogy lemond a vezetőedzői pozícióról, és megadja a lehetőséget, hogy egy új impulzus lendítsen a csapaton.

- Nagy élmény volt a Zalaegerszegen eltöltött másfél év, örök emlék a tavalyi idény győzelmi sorozata és a bajnoki cím, az, hogy milyen egységes és remekül futballozó csapatunk volt. A feljutás után az NB I-ben ősszel stílusos játékot tudtunk kialakítani,de sajnos a helyzet kihasználásunknak jobbnak kellett volna lennie. Köszönöm Végh Gábor tulajdonos úrnak és Sallói István sportigazgatónak a bizalmat és hogy kitartottak mellettem - mondta a 49 éves szakember.

A stáb két másodedzője, Helm András és Jávorka András dr. Dobos Barnával érkeztek a nyáron a klubhoz, így ők is felajánlották a lemondásukat.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz