ZTE

Luxusautójával ütközött az NB I-es játékos - fotók a balesetről, a klub közleményt adott ki

Autóját összetörte, de ő maga pályára léphet a következő NB I-es fordulóban is. A hétfői baleset másik érintettjét kórházba szállították.
Dudás Gábor 2020. június 15., hétfő 14:35
Autóját összetörte, de ő maga pályára léphet a következő NB I-es fordulóban is. A hétfői baleset másik érintettjét kórházba szállították.
Szerző: Dudás Gábor 2020. június 15., hétfő 14:35

Luxusterepjáró és kisteherautó ütközött a Vas megyei Sorokpolányban - olvasható a vaol.hu közlekedési hírében, amelynek mint kiderült, futball-vonatkozása is van.

A luxusautót ugyanis a ZTE szerb középpályása, Nikola Mitrovic vezette, aki hétfőn reggel megcsúszott az esős időben csúszóssá vált úton, és összeütközött egy másik járművel. Ahogy klubja írja, a legfontosabb információ, hogy Mitrovic nem sérült meg a balesetben, úton van a csapattal Kisvárdára, ahol pályára léphet a keddi mérkőzésen.

"A médiában megjelent egyéb hírek, miszerint az autó nem rendelkezett érvényes forgalmi engedéllyel, valamint hogy játékosunk gyorsan haladt, nem felelnek meg a valóságnak. A balesetben érintett másik személyt vizsgálatra kórházba szállították, de szerencsére ő sem szenvedett sérülést. A rendőrségi helyszínelés délelőtt véget ért" - olvasható a ztefc.hu oldalán.

A vaol.hu képei a baleset helyszínéről:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz