ZTE

Felkészülés: Betalált a próbajátékos, döntetlennel hangolt a Fradira a ZTE

Az utolsó percekben tudta elkerülni a vereséget az NB I-es újonc a horvát bajnokság kiesőjelöltjével szemben.
Csakfoci Admin 2019. november 16., szombat 17:54
Az utolsó percekben tudta elkerülni a vereséget az NB I-es újonc a horvát bajnokság kiesőjelöltjével szemben.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 16., szombat 17:54

A ZTE szombat délután a horvát első osztály utolsó helyén álló Varazdin házigazdájaként lépett pályára felkészülési mérkőzésen.

A ztefc.hu összefoglalójának tanúsága szerint a 3. percben Stieber passza után Radó harcolt ki büntetőt, Stieber bal alsóba tartó lövését bravúrral ütötte ki az ellenfél hálóőre. A 15. minutumban vendég részről Benko lőtt kapufát, majd Babati nagy kapáslövését védte bravúrral Gavranovic. Karlo is a kapufát találta el, majd Bobál G. fejesét mentette a vendégkapus.

A második félidő derekán Kolaric lövésénél mutatott be bravúrt Szemerédi, a kipattanót azonban Glavina pár lépésről a hálóba lőtte (0-1). Egy percre rá Hudák remek kiugratása után a zalaiaknál próbajátékon szereplő Meshack 14 méterről tekert kevéssel a bal felső mellé. A 88. percben aztán jött a hazai gól: Hudák játszotta tisztára magát, beadása után Meshack lőtt a kapuba (1-1).

A ZTE vasárnap a Ferencváros vendégeként lép pályára az OTP Bank Ligába.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz