Vidi: A románok nem élnek az opcióval, sérülten küldik vissza a légióst - sajtóhír

Lyes Houri még januárban szenvedett súlyos sérülést, azóta nem tudott pályára lépni. A játékos most visszatérhet Magyarországra. 
Budai László 2022. május 17., kedd 14:25
Lyes Houri még januárban szenvedett súlyos sérülést, azóta nem tudott pályára lépni. A játékos most visszatérhet Magyarországra. 
Szerző: Budai László 2022. május 17., kedd 14:25

Több román lap is arról számolt be, hogy az Universitatea Craiova nem él opciójával, így a MOL Fehérvártól kölcsönben kapott játékosát, Lyes Hourit visszaküldi Magyarországra.

A francia támadó pedig remekül kezdett Romániában, nagyon elégedettek voltak a teljesítményével, ám a téli felkészülés során a Craiova Paks elleni barátságos mérkőzésén súlyos sérülést szenvedett, elszakadt a keresztszalagja. Houri vissza sem tudott térni a pályára ebben a szezonban.

A román sajtó szerint a Craiova korábban 100 ezer eurót fizetett a fehérváriaknak a játékos kölcsönvételéért, és további 500 ezret kellett volna azért, hogy végleg kivásárolja szerződéséből a futballistát. Ezt azonban a jelenlegi hírek szerint nem teszi meg.

Olvastad már?
ZTE: Megvan a megegyezés, korábbi Fradi-edző lesz Waltner utódja
Külföldi szakember irányíthatja a Zalaegerszeget.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz