Videoton: Két fontos edző is távozott - hivatalos

A fehérváriak hivatalosan is megerősítették, hogy Pető Tamás elhagyja a Videotont. Mellette egy másik tréner is búcsúzik.
Budai László 2018. január 9., kedd 14:20
A fehérváriak hivatalosan is megerősítették, hogy Pető Tamás elhagyja a Videotont. Mellette egy másik tréner is búcsúzik.
Szerző: Budai László 2018. január 9., kedd 14:20

Amint azt pénteki cikkünkben előre jeleztük, kedd délután hivatalossá vált: Pető Tamás és a Videoton közös megegyezéssel szerződést bontott egymással. Pető azután, hogy korábban játékosként és játékos-megfigyelőként is a Vidi alkalmazásában állt, 2015 júniusa óta az első csapat szakmai stábjában dolgozott, ahol asszisztens edzőként segítette Bernard Casoni, Horváth Ferenc, Henning Berg és Marko Nikolic munkáját is, a 2015/2016-os szezonban pedig megbízott vezetőedzőként is irányította a fehérváriakat - írja a vidi.hu.

Mellette szintén közös megegyezéssel távozott Csucsánszky Zoltán is. Csucsánszky játékosként a Vidi történetének 21. válogatott labdarúgója lett 1988-ban, pályafutása befejezése után az első csapat pályaedzőjeként, valamint technikai vezetőként is dolgozott, majd az utánpótlásnál helyezkedett el, az elmúlt öt szezonban a legidősebb korosztályok mellett volt vezetőedző.

Olvastad már?
A Videoton három őszi alapembere sem kezdheti a felkészülést az első csapattal - részletek
Ők nem is kezdhetik meg a munkát az élvonalbeli kerettel.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz