Külföldi klub jelentkezett be a Videoton szélsőjéért – így áll az ügy

Lengyel élvonalbeli csapat érdeklődik a játékosért, sőt, már ajánlatot is tett érte. Kérdéses azonban, hogy sikerül-e megegyezni.
Budai László 2018. január 23., kedd 16:45
Lengyel élvonalbeli csapat érdeklődik a játékosért, sőt, már ajánlatot is tett érte. Kérdéses azonban, hogy sikerül-e megegyezni.
Szerző: Budai László 2018. január 23., kedd 16:45

A csakfoci.hu elsőként számolt be róla, hogy a Videotonnál különböző okok miatt a tavaszi szezonban több játékosra sem számítanak. Köztük arra a Suljic Asmirra sem, aki 16 bajnokin is pályára lépett az ősszel.

A Slovan Bratislavánál fel is merült a már magyar állampolgárságot is kapott szélső megszerzése, de úgy tudjuk, a pozsonyiak még nem léptek. Értesüléseink szerint viszont egy lengyel klub már ajánlatot is tett érte: a Wisla Krakkó bejelentkezett a labdarúgóért.

A Videoton azonban elutasította a lengyel klub ajánlatát, azt ugyanis semmilyen szempontból nem tartotta megfelelőnek. A Wisla jelenlegi anyagi helyzete egyébként nem igazán teszi lehetővé, hogy a klubnál komolyabban a zsebükbe nyúlhassanak, így erősen kérdéses, tesznek-e a szélsőért újabb ajánlatot.

A lengyelekkel egyébként korábban Gyurcsó Ádámot is kapcsolatba hozták, de a válogatott játékos végül a Hajduk Splitbe szerződött.

Érdekesség, hogy a Vidi éppen a Wislával játszik felkészülési mérkőzést kedd délután.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
ZTE/Vasas
Hinora átigazolhat
A Csakfoci úgy tudja, a Zalaegerszeg a Vasas 26 éves jobbhátvédjével, Hinora Kristóffal erősítene.
Mezőkövesd
Drazic országot válthat
Úgy tűnik, hogy a Mezőkövesdről távozó gólerős támadó, Stefan Drazic nem marad Magyarországon, ciprusi sajtóhírek szerint ugyanis az APOEL csaphat le rá.
Tovább az összes átigazoláshoz