Ugyanarra a felvidéki játékosra hajt a Videoton és a DAC - a részletek

A csakfoci.hu információi szerint Csehországból szerződtetne fiatal felvidéki középpályást a Videoton, de Dunaszerdahely is érdeklődik a játékos iránt. Már a héten eldőlhet a sorsa. 
Dudás Gábor 2018. június 18., hétfő 12:02
A csakfoci.hu információi szerint Csehországból szerződtetne fiatal felvidéki középpályást a Videoton, de Dunaszerdahely is érdeklődik a játékos iránt. Már a héten eldőlhet a sorsa. 
Szerző: Dudás Gábor 2018. június 18., hétfő 12:02

A csakfoci.hu csehországi forrásokból úgy értesült, hogy a Videoton a helyi élvonaltól búcsúzott Vysocina Jihlava 21 éves védekező középpályását, a felvidéki Urblík Józsefet szerződtetné. A szlovák utánpótlás-válogatott futballistának még egy évig szól a szerződése cseh csapatánál, így egyelőre az áráról egyeztetnek a klubok. Csehországi forrásaink szerint a Jihlava szeretne komolyabb összeget kapni érte, de a klub pozícióit jelentősen ronthatja a játékos egy év múlva lejáró kontraktusa mellett az is, hogy kiesett az élvonalból. Amennyiben megállapodnak a felek, már a héten leigazolhatja a magyar bajnok a középpályást.

Ugyanakkor a futballista megszerzése szlovákiai forrásaink szerint a dunaszerdahelyi DAC-nál is felmerült, úgy tudjuk azonban, hogy a 21 éves játékos elsősorban az NB I-ben folytatná karrierjét.

Olvastad már?
Magyar válogatott játékost és Loki-szélsőt is igazolt a Videoton - hivatalos
A Vasas FC és a Videoton FC megállapodásának értelmében a fehérváriakhoz igazolt Berecz Zsombor, az angyalföldiek 22 éves, 1-szeres magyar válogatott középpályása - jelentette be a két klub közösen hétfőn. A debreceni Sós Bence is a Vidié.
Elolvasom

Urblík 2016 nyarán, Nyitrából igazolt a cseh klubhoz, amelyben összesen 37 élvonalbeli bajnokin kapott szerepet, ezeken 2 gól és 2 gólpassz volt a mérlege.  Korábban a Ferencváros érdeklődéséről is lehetett hallani vele kapcsolatban és valósággal berobbant a cseh élvonalba, de a 2017-es éve egy sérülésnek köszönhetően sem sikerült túl jól. Ennek ellenére nagy tehetségnek tartották, tartják még mindig a fiatal védekező középpályást, aki a szlovák U21-es válogatottban is pályára lépett több alkalommal.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Drazic országot válthat
Úgy tűnik, hogy a Mezőkövesdről távozó gólerős támadó, Stefan Drazic nem marad Magyarországon, ciprusi sajtóhírek szerint ugyanis az APOEL csaphat le rá.
Újpest
Csatárok és védők
Csatárokat és védőket is keresgetnek a lila-fehérek - ezt Bartosz Grzelak vezetőedző árulta el a klub sajtóeseményén.
Pécsi MFC
Aczél Zoltán
A Csakfoci úgy tudja, hogy minden bizonnyal az NB II-ből kiesett Pécsi MFC vezetőedzője lesz a Kozármislenytől távozó Aczél Zoltán.
Tovább az összes átigazoláshoz