A Slovan a Videotonból erősítene - kivásárolnák a kiszemeltet

Szlovákiai forrásaink szerint Ezekiel Hentyt kivásárolná a szerződéséből a pozsonyi klub. Máshonnan is vinnék őt.
Mokány Lajos 2017. december 27., szerda 12:49
Szlovákiai forrásaink szerint Ezekiel Hentyt kivásárolná a szerződéséből a pozsonyi klub. Máshonnan is vinnék őt.
Szerző: Mokány Lajos 2017. december 27., szerda 12:49

A csakfoci.hu számolt be arról, hogy a Videotonnál zajló átalakítások a keret nagyobb neveit is érintik, ilyen például Ezekiel Henty is, aki értesüléseink szerint szinte biztosan távozik télen a klubtól.

Múlt héten már jelent is meg hír arról, hogy a csatárt a francia Dijon szívesen szerződtetné. Úgy tudjuk, Lang Ádám klubja korábban is felfigyelt már a támadóra, most is valóban képben van a Dijonnál, de egyelőre ez az ügy még csak az érdeklődés szintjén tart.

Van ennél komolyabb érdeklődő is: szlovákiai forrásaink szerint a Slovan komolyan fontolgatja a támadó leigazolását, a pozsonyiak szeretnék kivásárolni szerződéséből Hentyt. A szlovák klub már többször is igazolt Magyarországról játékost, nyáron például Holmand Dávidot vették meg a Lokitól komolyabb összegért.

Felvidéki forrásaink szerint a Slovan hajlandó lenne komolyabb összeget fizetni Hentyért, más kérdés, hogy a Videoton várhatóan megkéri majd az árát, hiszen piacképes a csatár, az arab világból például szintén komolyabban érdeklődnek iránta, ez pedig javíthatja a Videoton pozícióit, a klub így jó üzletet köthet vele.

A Videotont érintő várható változásokról ebben a cikkben foglalkoztunk hosszabban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz