Nikolic: Tudtam, hogy a koncert és a show rendben lesz - így látták az edzők

Marko Nikolics és Nebojsa Vignejvics értékelte a Vidi - Újpest (1-0) mérkőzést.
Privacsek András 2018. november 21., szerda 22:24
Marko Nikolics és Nebojsa Vignejvics értékelte a Vidi - Újpest (1-0) mérkőzést.
Szerző: Privacsek András 2018. november 21., szerda 22:24

Marko Nikolic:

- Gratulálok a csapatnak a győzelemhez - idézi a molvidi.hu a szerb edzőt. - Megmondom őszintén, tartottam egy kicsit a találkozótól, mert az elmúlt egy hétben fogalmazzunk úgy, hogy – egyébként érthető módon – karneváli hangulat volt a klubnál és a városban. Tudtam, hogy a koncert, a show rendben lesz, de azért ez mégiscsak egy fontos találkozó volt számunkra. Ilyenkor néha nehéz átkapcsolni a fejeket arra, hogy egy éles meccs következik, az első játékrészben ezt valamennyire éreztem is a gárdán, azonban a szünetben mondtam nekik, hogy jó, akkor ezen a részén túl vagyunk a mérkőzésnek, most már koncentráljunk a saját játékunkra. Láttam rajtuk, hogy megnyugodtak, van önbizalmuk, így én is biztos voltam abban, hogy jó eredmény születik. Remek érzés volt itt, Székesfehérváron játszani. Furcsa, hogy ezt úgy mondom először, hogy 18-19 hónapja vagyok a csapat vezetőedzője. Ezúton meg is invitálnék minden fehérvárit, hogy jöjjenek el a többi meccsünkre is, legyen majd akkor is tele a lelátó ebben a remek stadionban, és biztassák a csapatot, mert ezek a srácok tényleg megérdemlik, hogy mögöttük álljanak. És még egy dolgot el szeretnék mondani.

Ha van játékos, aki megérdemelte, hogy az ő gólja „avassa” fel az új arénát, az Juhász Roland. Hívhatjuk Istennek, vagy igazságnak, vagy sorsnak, de ez is azt mutatja, hogy a labdarúgásban a végén a helyükre kerülnek a dolgok.

Olvastad már?
A Vidi Újpest-veréssel avatta fel új stadionját - videó
Az OTP Bank Liga 6. fordulójából elhalasztott mérkőzésén a Vidi az új fehérvári stadion első mérkőzésén 1-0-ra legyőzte az Újpestet.
Elolvasom

Nebojsa Vignjevics:

- Gratulálok a MOL Vidinek a szép új stadionhoz. Büszke vagyok a fiúkra azért, ahogy ma játszottak és ahogy a pályán teljesítettek. Gratulálok nekik is a mai meccshez.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Lovrencsics Gergő
Horvát lapértesülés szerint a 34 éves, lejáró szerződésű jobbhátvéd is azon labdarúgók között lehet, akik elhagyják a Hajduk Splitet.
Budafok
Hosszabbítás
A klub meghosszabbította a 22 éves hálóőr, Oroszi István szerződését.
Gyirmót
Három távozó
A Gyirmót szakmai vezetése úgy döntött, hogy három lejáró szerződésű labdarúgónak nem kínál szerződéshosszabbítást, így Nagy Patrik, Simon András és Herjeczki Kristóf is távozik - írja a gyirmotfc.hu.
Tovább az összes átigazoláshoz